"Pari" kuvaa Teneriffalta

17.12.2015

Oli piiitkästä aikaa työmatka Teneriffalle. Yksi suosikkipaikoistani :)

Harkitsin autonvuokrausta, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut lähteä merta edemmäs kalaan, joten kuvailin aika paljon lähirannalla merta ja surffaajia. 

Ranta on vulkaanista kiveä, ja surffaaminen näytti välillä aika hurjalta isojen, särmikkäiden kivenlohkareiden pilkistäessä kuohujen seasta. Aallot näyttivät ihan mielettömiltä, mutta eivät ilmeisesti kuitenkaan ole kovin "pitkiä" (en itse tiedä surffauksesta mitään, mutta ilmeisesti tätä termiä niistä käytetään...?) ja harrastajat näyttivät kyllä osaavan asiansa.
Yritin harjoitella auringonlaskun kuvaamista jalustan kanssa pitkällä valotusajalla saadakseni veden pinnan näyttämään utuisen samettiselta. Onnistui ihan kohtalaisesti, mutta suuri on kaipuuni parempaan objektiiviin.Yhtenä aamuna heräsin viiden jälkeen (Suomessahan kello oli pari tuntia enemmän), enkä saanut enää unta, joten päätin pyörähtää rannassa auringonnousua kuvaamassa.

Ensimmäiset surffaajat olivat metsästämässä juuri sitä täydellistä aaltoa jo heti ensimmäisen auringonkajon vähän valaistessa maisemaa. Ymmärrän hyvin sen täydellisen aallon kaipuun - ihan samalla tavalla itsellänikin lähtee ajantaju, kun jään odottelemaan, että olisiko juuri se seuraava aalto se, josta saisi täydellisen otoksen. Ja aina jää odottamaan "vielä yhtä" :D
Nyt hoitamaan joulupukin hommia - siihen ei ole tilaisuus kuin enää parina päivänä ennen joulua!

Kivaa viikon jatkoa! :)
2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.