Heräteostoksia New Yorkissa

16.1.2018

Kävin viikonloppuna Nykissä.

Olin ajatellut pitkästä aikaa kierrellä kameran kanssa ympäriinsä. Ilma oli kuitenkin niin jäätävän kylmä, että ei tehnyt mieli olla ulkona yhtään ylimääräistä hetkeä. Pörheät pulutkin olivat kokoontuneet kimpassa lämmittelemään.

Lämpimissä kaupoissa luuhaaminen kostautui tietysti rahanmenona.

Ostin Pojalle uuden toppatakin entisen, täysin kulahtaneen tilalle. Lisäksi itselleni silmämeikin pohjustusaineen, sillä nykyinen Lumenen ei kestä muutamaa tuntia pidempään (nuorena se kyllä kesti, hmm... tässä on muuttunut joko minä tai Lumene :D ). Annoin tällä kertaa mahdollisuuden Urban Decaylle, ja ainakin toissaöisen pitkän työvuoron se kesti täydellisesti.


Lisäksi olisin oikeasti tarvinnut/halunnut alla olevan mallisen, mutta MUSTAN (yksivärisen) laukun. Juuri sellaista ei löytynyt, joten väsymyksessäni sorruin ostamaan ruskean ja kuviollisen. Noh, juuri tällaista minulta ei entuudestaan löytynyt, joten... Eiköhän sille käyttöä ole/tule?

Lisäksi ostin luonnollisesti lisää korvatulppia :D ja baremineralsin Prime Time -pohjustusaineen.


Muut ostokset olivat itse asiassa melko tarkkaan harkittuja, mutta laukusta jäi vähän morkkis, hmph. Toisaalta olen kuitenkin ostanut viime aikoina todella vähän mitään varsinaisesti turhaa, ehkä muutamia työreissuilta ostettuja vaatteita lukuunottamatta...

Jo parantumaan päin oleva köhä otti valvomisesta ja hotellin ja koneen ilmastoinneista uutta tuulta alleen, höh. Nyt menenkin tästä nauttimaan kupposen kuumaa mustaherukkamehua.

Leppoisaa päivää, ystäväiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.