Tämä hetki on lahja

18.1.2018

Tiedättekö mitä? Mulla on alkanut talviloma.

Virallisesti se on vasta ensi viikolla, mutta koska lähes kaikki työt on nyt hoidettu tai ainakin hyvällä mallilla, niin kyllähän sitä nyt jo ollaan lomalla. Koska olen ollut viime ajat vähän puolikuntoinen ja koko ajan menossa, en oikein ole edes tajunnut, että loma on tulossa. Nykistä tulon jälkeiset päivät (vaikka vapaat siitä jo alkoivatkin) menivät vähän koomassa. Nyt alkaa kuitenkin vähitellen tuntua siltä.

Jospa loppukuun aikana ehtisi polttaa kynttilää molempien päiden sijaan ihan rauhassa vain toisesta päästä.

Aamun kauhea kolariuutinen sai jälleen kerran miettimään elämän arvaamattomuutta ja sitä, miten pienestä kaikki voi olla kiinni. Toivon kaikille osapuolille voimia ja varjelusta.

Rutistakaa ja suukottakaa rakkaitanne ja muistakaa,
että tämä hetki on tosiaan kallisarvoinen lahja, eikä milloinkaan itsestäänselvyys.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat♥ Rentouttavaa lomaa sinulle! Ei sitä tosiaan koskaan tiedä mitä elämä vastaan tuo..nautitaan jokaisesta päivästä ja pienistäkin elämän iloista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja juuri niin, pitäisi osata nauttia ja olla kiitollinen joka hetkestä jonka saa rakkaidensa kanssa viettää.

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Tuossa viimeisessä varsinkin on niin seesteinen ja rentoutumaan houkutteleva tunnelma, että jo pelkästään sitä katsomalla taitaa minulla syke hidastua ja verenpaine laskea :)

  Pysäyttäviä uutisia.... Kyllä tässä taas tuntee kiitollisuutta ja osaa olla onnellinen kaikista ainutlaatuisista hetkistä omien rakkaiden kanssa.

  Sinulle toivotan mitä ihaninta ja rentouttavinta talvilomaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ja mua niin surettaa elämän epäreiluus 😢

   Tosiaan kunhan vain muistaisi olla kiitollinen ja ainakin olla murehtimatta mistään toisarvoisesta.

   Kiitos 🖤 Jospa loma tekisi täällä tehtävänsä :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.