Nelivuotissynttäreiden jälkeen

7.1.2018


Moikka!

Täällä on juhlittu viikonloppuna neljävuotiasta Ryhmä Hau -fania ja nyt on koko porukka aika naatti :D

Tehdäänköhän me jotain perustavanlaatuista väärin, kun tuntuu, että vuosi vuodelta nämä synttärit tulevat vain rankemmiksi, vaikka kuinka koitetaan kerta kerralta downshiftata ;) Vai rupeaakohan se jossain vaiheessa vielä helpottamaankin?

Noh, yhdeksän kuukautta seuraaviin lasten kemuihin,  sitä ennen olisi juhlittava vain omat nelikymppiset. Tosin juuri tällä hetkellä ei tunnu kovin kuningasidealta järjestää ihan ehdoin tahdoin vielä itsellekin juhlia. Elokuuhun on onneksi pitkä aika - ja juhannuskin siinä välissä... Sitä kohti siis :)

En voi uskoa, että meidän pahnanpohjimmainen on jo NELJÄ. Tyyppi osaa kaikki aakkoset, ei kuulemma ole enää "allenginen sipulille, jos laitat sen ruokaan niin, että mä en huomaa sitä", ja on yleisesti ottaen kaikin puolin aika rento kaveri. Kun autossa kysyn, mitä seuraavaksi kuunneltaisiin, vastaa, että "Emmä tiiä. Katotaan mitä sit tulee." Eikä tänä vuonna edes rähissyt vieraille - ainakaan kovin paljoa :D

Nyt nukkumaan, edessä on ERITTÄIN työntäyteinen viikko...Kivaa alkavaa viikkoa!
PS. Vaihdoin kevään (! Kyllä, joulu on ohi ja siirryttiin kevättalven puolelle, eikö vaan!?) kunniaksi ulkoasua ja blogi näytti viikonloppuna hullunkuriselta, mutta sattuneesta syystä en ehtinyt paneutua asiaan sen ansaitsemalla vakavuudella ;) Vieläkin on viilattavaa, mutta eiköhän ne ehdi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.