Vuosi vaihtui perinteisesti...

2.1.2018


... eli minä kipeänä (mutta tänä vuonna sentään vapaalla!).

Ammuttiin raketteja ja syötiin pitkän kaavan mukaan ystäväperheen luona. (Kiitos vielä! ♥ )

Nukkumassa oltiin jälleen jo ennen vuoden vaihtumista - tosin puolenyön paukkeeseen kyllä väkisinkin heräsi :D

Ollaan haliteltu uutta perheenjäsentä (ihana sylimyyrä!), mutta vanhaakaan ei olla unohdettu. Ollaan Pikkuveljen kanssa piirretty kukkia ja leikattu niitä maljakkoon. Olen yrittänyt joka välissä lukea Johanna Holmströmin Sielujen saari -kirjaa, koska se on jo myöhässä kirjastosta ja ihan pakko palauttaa tänään...

Muistatteko, kun syksyllä kirjoitin Seilistä? Se Katja Kallion Yön kantaja -kirja jäi silloin kesken, vaikka vaikuttikin ihan ookoolta ja aion senkin vielä joskus lukea kokonaan. Sen sijaan tuo Sielujen saari kolahti heti ja lujaa! Se on juuri sellainen kirja, jonka olisin aiheesta halunnutkin lukea. Kirja kuvaa mielisairaala-arkea saarella juuri sellaisena, millaista itsekin olen sen ajatellut olleen - ja niin kauniisti sanoiksi puettuna ♥ Suosittelen!

Seuraavaksi aion lopultakin lukea Kate Mortonin Talo järven rannalla -kirjan, jolta odotan paljon.


Täällä vaivaa edelleen yskä, ja lämpöäkin oli vielä eilen. Olo on mielestäni kuitenkin jo parempi, ainakin yskän suhteen, joten elän toivossa, että tämä olisi tästä pikkuhiljaa menossa ohi.

Listasin vuosikatsauksessa niitä lupauksia/tavoitteita tulevalle vuodelle. Jäin vielä jälkeenpäin miettimään asiaa ja tajusin, että tänä vuonna en haaveile mistään en erityisemmästä. Kuten ystävillekin tässä totesin, itse asiassa toivoisin, että tänä vuonna ei tapahtuisi oikeastaan mitään!

Viime vuosina on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, ja olisi ihan kiva elellä vain tasapaksua arkea (joka ei sekään itse asiassa ikinä meillä ole mitään kovin tapahtumaköyhää...)

Muiden lupausten lisäksi haluan yrittää päivittää blogia viime aikoja useammin ja kirjata enemmän muistiin juuri sitä ihan tavallista arkea. Sekin kun on jäänyt niin vähälle, kun on tapahtunut niin paljon, ettei ole ehtinyt edes missään välissä kirjoittaa mistään... Ja kenties laittaa esimerkiksi ihan tavallisia kännykkäkuvia (kuten tässä postauksessa) - jotenkin tuntuu, että kuvien julkaisukynnykseni on ylipäätään noussut ihan liian korkeaksi, eikä mikään tunnu tarpeeksi hyvältä blogiin laitettavaksi. Tämän kun on kuitenkin tarkoitus olla ihan tavallinen, päiväkirjamainen blogi. Olisikin kiva kuulla, mitä sinä haluaisit mieluiten täältä lukea?

Kivoja vuoden ensimmäisiä hetkiä sinne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.