Se aika vuodesta...

5.12.2015

... eli aika, jota myös joulukalenteriajanjaksoksi kutsutaan.

Rekat on otettu esiin. Tänä vuonna käyttöön pääsi myös perheen pienimmän rekka.


Taas ideoidaan aivonystyrät sauhuten pikku yllätyksiä lokeroihin. Yleensä vasta edellisenä iltana ennen nukkumaanmenoa. Ja näin pitkällä kun joulukuuta jo mennään, niin niinkin on käynyt, että tonttu on jättänyt yllätyksen vasta illalla löydettäväksi. (Äh, tämä on näköjään tilanne myös tänään...)

Ensimmäisen päivän yllätyksenä olivat tonttulakit. Sattuipa hienosti, sillä hoitopaikoista on vähän kaipailtu tonttulakkeja, eikä olla löydetty jo olemassa olevia täältä kotoa. Luulenpa muuten, että siinä vaiheessa, kun siivotaan talo poikien 18-vuotisjuhlia varten (sillä ennen sitä ei luultavasti ehditä), täältä jostain löytyy about 36 tonttulakkia.


Toisena päivänä laatikoista löytyivät valokuvat Brio-kärrystä ja säkkituolista. Niistä piirtämisestä innostuneet aarteenetsijät löysivät kumpikin pienen setin puuvärejä.

Kolmantena päivänä lokeroista löytyivät ilmapallot ja neljäntenä päivänä, eli eilen, löytyi perjantain kunniaksi pikkuisen isommat yllätykset, eli lelumotskarit. Jonain päivänä voisi löytyä myös valokuvat pojista yhdessä, ne kun tykkäävät niin kovasti katsoa valokuvia ja mieluiten juuri toisistaan <3

Viime vuonnahan ensimmäisen päivän yllätys oli kynä ja paperia, että saa kirjoittaa kirjeen joulupukille yhdessä äidin ja isin kanssa. Se ei sujunut meillä silloin ihan niin hyvin, kun oltiin ajateltu, mutta vink vink muille, että siinä olisi kanssa ihan kiva ylläri-idea joulukalenteriin. Lisäksi meillä löytyi viime vuonna paljon pieniä muovieläimiä ja pikkuautoja, niitä kun sai ostaa isommissa paketeissa... Hätävaraideoiksi kotoa löytyy ainakin rusinoita, pähkinöitä, tarroja ja purkkaa :D (Näinköhän tonttu joutuu tänään turvautumaan johonkin niistä...)

Vinkkejä pikku yllätyksiksi otetaan ilolla vastaan!


Hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää just Sulle! <3
7 kommenttia:

 1. Mistä ihanat rekat on ostettu :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime jouluna Åkerkullan farmin sopista (Lönnrotinkatu 31, Hki) :) Taisivat olla silloin viimeiset, mutta ehdottomasti kannattaa toki vielä kysellä, josko näitä jostain saisi!

   http://www.akerkulla.com -osoitteesta löytyy yhteystietoja :)

   Poista
 2. Tosi kivat joulukalenterit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä on minustakin tosi kivat! Ja pitkäikäiset :)

   Poista
 3. Oi miten upea joulukalenteri! Mistä tuollaisia on voinut hankkia, minäkin voisin ottaa. Sinne olisi tosi kiva keksiä juniorille yllätyksiä. Ihanaa joulunodotusta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin!? :) Ostin viime vuonna Åkerkullan farmin sopista Lönnrotinkadulta (31). Olivat silloin viimeiset, mutta en tiedä, josko niitä tänä vuonna taas olisi, yhteystiedot löytyy osoitteesta www.akerkulla.com :)
   Nämä on kyllä tosi kivat, mutta meillä alkaa jo kohta ideat käydä vähiin :D

   Poista
  2. Ja ihanaa joulunodotusta sinne myös! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.