Viimeisin...

12.6.2018


Kiia Innanmaan blogissa oli hauska Viimeisin... -listaus, jonka päätin laittaa kiertoon. Ja joka onkin samalla ihan hyvä tapa kirjoitella pitkän tauon jälkeen - tulee samalla vähän päiviteltyä kuulumisia :)


Viimeisin...


... juoma?

Kaksi isoa mukillista maitokahvia.

... tekstari?

"Ihan vähän. Ei ole edes paikat kastuneet."

Oma vastaukseni Miehen kyselyyn "Onko sadellut?" :D Miehen kanssa käytetään perinteisiä tekstareita, koska ne tulevat varmasti perille heti, toisin kuin nettipohjaisten sovellusten viestit. (Mulla on muuten neuroottinen hassu tapa sulkea puhelimesta kaikki sovellukset kokonaan saman tien, kun lopetan käytön, joten viesti-ilmoitukset jäävät usein odottelemaan bittiavaruuteen pitkiksi ajoiksi.)




... leffa, jonka katsoin?

Whitney -dokumentti Netflixissä (Can I be me?). Sitä edellinen oli se Hölmö hullu rakkaus. Leffoja tulee nykyisin katsottua ihan liian vähän. Viime aikoina olen hurahtanut Grace ja Frankie -sarjaan, jolle annoin uuden mahdollisuuden ja rupesin tykkäämään siitä. Olen nyt viimeisessä tuotantokaudessa, eli kohta pitää taas ruveta etsiskelemään jotain katsottavaa.

...  uusi sovellus?

Latasin kännykkään Over -sovelluksen, jolla saa muistaakseni kirjoitettua kivannäköisiä tekstejä kuviin. Luultavasti kuitenkin poistan sen jossain vaiheessa, olen nykyisin aika laiska käyttämään sellaisia ja ylipäätään aiempaa laiskempi postailemaan kuvia someen.

... päähänpisto?

Olen suunnitellut avoimen yliopiston opintoja syksylle, arvon kahden eri aineen välillä. Mikä minusta tulee isona -pohdiskelu siis jatkuu, pientä kirkastumista ajatuksiin on tässä kesäpäivien kuluessa ehkä tullut :)




... uusi elämys?

Pyöräilin työreissulla San Franciscossa Golden gate -sillan yli. Tein ihanan (ja huh, miten mäkisen!) about 15 kilometrin retken lahden toiselle puolelle hurmaavaan Sausalitoon ja sieltä lautalla (Alcatrazin vankilasaaren ohi) takaisin San Franciscoon. Ehdottomasti yksi elämäni kivoimmista päivistä 








... ostos?

Uusi Mossa-kasvoöljy loppuneen tilalle. En pysty olemaan enää yhtään ilman  Lisäksi ostin Lumenen päivävoiteen.

... puhelu?

Miehen kanssa joka-aamupäiväinen kuulumistentsekkauspuhelu.

... onnistuminen?

Töissä asiakas kiitteli hyvästä pelisilmästä asiakaspalvelussa, se kiitos tuli koko meidän ihanalle tiimille 

... kauppa, jossa kävin?

Citymarket, koska meidän lähi-Prisma on remontin myötä räjähtänyt niin suureksi, että en enää halua mennä sinne :D

... nolo juttu?

Se, kun lähetin vahingossa Miehelle tarkoitetun viestin lehtijutun haastateltavalle "Laita viesti kun ootte perillä. Pidän puh. äänettömänä. Pus rakas  ja huomasin asian vasta tuntikausia myöhemmin :D Hävetti, mutta kuten ystävä totesi, tekevälle sattuu ;)

... nauru?

Eilen töissä ihanien työkavereiden kanssa.

... kirja, jonka luin?

Haluaisin vastata Jeffrey Archerin Vaietut salaisuudet, mutta joudun vastaamaan Melissa Hillin Kirjeitä San Franciscosta, koska halusin lukea reissulla jotain sinne sijoittuvaa kirjaa ja aloitin tämän. Se on itse asiassa vielä kesken. Ihan ok chick lit -kirja, mutta ei nyt mikään ihan superhyvä. Sen jälkeen palaan taas Archerin pariin. Tosin mulla on kesken myös Hyvän mielen vaatekaappi (iso suositus!), luen näitä vuorotellen.




... herkku?

Olen elänyt viime ajat varsin kurinalaisesti (terveellisesti syömisestä tulee vain niin hyvä olo ) Mies oli kuitenkin ostanut lauantaisen hääpäivämme kunniaksi minulle suklaapatukan, jonka muisti antaa vasta jälkeenpäin :D Nautiskelin sen eilen illalla töistä kotiin ajellessani palkinnoksi parista työpäivästä (joista toinen oli megapitkä sisältäen herätyksen aamuneljältä).

Tänäänkin tulee vähän herkuteltua, sillä ajattelin tehdä illalla raparperipaistosta. Pari raparperipiirakkaakin on tullut jo tälle kesälle tehtyä.

... itku?

Tämä kohta jäi viimeiseksi, enkä vieläkään keksi tähän mitään. Ehkä itkin viimeksi lukiessani vähän aikaa sitten lopultakin Kate Mortonin Hylätyn puutarhan (se oli ihana!) tai sitten katsoessani sitä Whitney -dokumenttia? Yleensähän itken vähän väliä jotain :D

... halaus?

Hyvänyön halit kaikilta pojilta, pieniltä ja isoilta  Lisäksi sain illalla kotiin tullessani isot kotiintulohalit pojilta. Ja toissailtana Poika oli käynyt poimimassa mulle kukkia, niin liikkistä 




... uusi juttu, jota kokeilin?

Kts. seuraava kohta.

... suoritettu juttu to do -listalta?

Se, että lopultakin tein to do -listan! Yleensä laitan sekalaisia muistutuksia ja muistilistoja kännykkään, mutta nyt päätin ruveta kirjoittelemaan to do -listat paperille - somaan Fiskarsista ostettuun vihkoon ♡ Tuntui muuten tosi kivalta, kun sai ruksata hommia yli ja näki oikeasti tehneensäkin jotain.

... uusi juttu, jonka opin?

Olen oppinut viimeinkin tekemään suoristusraudalla kiharoita!


Miten sinun kesäsi on käynnistynyt?
Onko viimeisin herkkusi kenties jäätelö? Entäpä juoma tai viimeksi lukemasi kirja? :)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, upeine kuvineen♥ Kiva oli lukea vastauksia ja mitä kaikkea ihanaa onkin jo kesääsi mahtunut! Tuo pyöräretki kuulosti huipulta! Suloisia kukkia sait ja miten onnellinen pieni kerääjä onkaan ollut kun tiennyt että saa tuottaa äidilleen hyvää mieltä:) Täällä se viimeisin kesäherkku on kyllä
    mansikat:) Leppoisaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin suloista kun hän livahti salaa poimimaan mulle kukat ja ojensi sitten ne onnellisena selkänsä takaa 😍
      Mansikat onkin yksi parhaista kesäherkuista, nam!

      Aurinkoista viikkoa sinne! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.