Perjantaitervehdys

6.7.2018


Mitenkäs siellä on kesä käynnistynyt? Itse en voi uskoa, että mennään jo heinäkuussa!

Mulla on ollut kova ikävä blogia.

Olen ajatellut, että kirjoittelen sitten, kun tulee semmoinen luonteva hetki, että on aikaa, eikä ole mitään muuta kiireellisempää tekemistä, mutta eipä niitä hetkiä näköjään liiemmin tässä arjessa tule.

Olen lisäksi kärsinyt täysin sekaisin menneestä unirytmistä (t)yövalvomisista johtuen. Vapaapäivinä olen ollut niin väsynyt, etten olen pystynyt käymään edes lenkillä, saati kirjoittamaan tai tekemään mitään muutakaan edes jossain määrin älyllistä. Jo alkukesästä luovuin kaikista muista hommista ja olen keskittynyt vain "päivä"työhön ja vapaapäivinä ihan vain lepäämiseen ja olemassa olemiseen. Vielä heinäkuussa töitä on aika paljon, sitten helpottaa!

Mökille ollaan päästy jo muutaman kerran, loppukesästä sitten onneksi enemmän. On ihanaa, että se on niin lähellä, että voidaan seilata vuoroin mökillä ja vuoroin kotona ihan vaan säiden ja fiiliksen mukaan.


Toivon, että löydän aikaa kirjoitteluun, sillä olisi mm. monta kirjavinkkiä, luonnonkosmetiikkavinkkiä (olen muuten vihdoinkin päässyt eroon Blistex/Carmex-riippuvuudesta ja löytänyt kaksi ihan täydellistä huulirasvaa luonnonkosmetiikan puolelta!) ja leivontavinkkejäkin, jotka haluaisin jakaa muillekin! Plus luovuin ripsipidennyksistä ja kokeilen sen sijaan ensi viikolla kestotaivutusta :D Niin, ja luovuin hetkeksi sokerittomasta ruokavaliosta, johon kuitenkin palasin takaisin, kun en kestänyt sitä turvonnutta ja pöhöttynyttä oloa :D

Loppukesän suhteen haaveilen Pori Jazzista ja James Bluntista (en vielä tiedä pääsenkö sinne), mökillä ja perheen kanssa olemisesta, ja omasta pikku reissusta joko Italiaan tai Rivieralle, sekä pähkäilen, järjestäisinkö nelikymppisjuhlat elokuussa vai en.


Mitäs sinun kesääsi kuuluu?

Ihanaa viikonloppua! 


4 kommenttia:

 1. Voi miten kiva oli lukea kuulumisia♥ Näin kesäisin taitaa olla monilla aika vieläkin enemmän "kortilla" kuin syys/talvi aikaan. Tuntuu että heti kun vähääkään on hyvä sää niin sitä löytää itsensä ulkoa:) Tuosta kestotaivutuksesta olenkin kuullut, ehkä kuullaan mitä siitä pidit:) Sokeriton ei näin kesäaikaan itseltä onnistuisi millään, kesäherkkujen syöntiä kyllä pitäisi hillitä:) Mukavaa viikonloppua 😍👋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, tänä kesänä on ainakin olleet niin hyvät säät, että kaiken mahdollisen ajan on "joutunut" viettämään ulkosalla :D Mut toisaalta jos nyt ei ehdi kirjoitella, niin eipä kukaan varmaan ehtisi lukemaankaan :D Ehdottomasti kerron, mitä tykkään kestotaivutuksesta!

   Kivoja kesäpäiviä! ♡

   Poista
 2. Onpa tunnelmallisia kuvia <3
  Ihana kesäfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elisa, ja kivoja kesäfiiliksiä myös sinne! ♡

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.