Kesän viimeinen?

15.8.2016

Juhlistimme viikonloppuista ikääntymistäni parhaalla mahdollisella tavalla: menimme mökille.

Mies oli livahtanut sinne jo pari yötä aikaisemmin maalaamaan, ja meidän oli tarkoitus mennä viikonloppuna perässä, jos säänhaltijat vain suovat. Ja soivathan ne, hurraa! Sateellahan (tai sen puoleen millään megatuulella) sinne ei ole järkeä lasten kanssa lähteä, tunnelma kun tuppaa kiristymään neljän seinän sisällä nököttäessä aika nopsasti.

Mies tuli meitä vastaan lauttamatkan jälkeen ja huristelimme synttäriaterialle ravintolaan läheiseen somaan pikku saaristokylään. Reissuun yhdistettiin huviajelu kauniissa saaristomaisemissa ja visiitit pariin leikkipuistoon keinuineen. Pikkuveli on ihan keinuhirmu, ja keinuisi varmaan aamusta iltaan, jos se vain olisi mahdollista :D

Mökillä odottelivat auringonkukka, mansikkakakku ja uusi, romanttinen kahvimuki. Ihan parhautta ♥

Pojat poimivat reissulta mukaan tammenterhoja...


... ja myöhemmin herkuteltiin Miehen loihtimalla syysaterialla:


Kaino synttäritoiveeni oli rauhallinen saunahetki illalla ja sen myös sain.

Fiilistelin saunassa pitkään ja nautin ystäväperheen aiemmin tuliaisiksi tuomista, ihanista mökki-spa-tuotteista (kiitoskiitos!). Tuo Body Shopin mustikkakuorinta on niiiin ihana :)

Viikonlopun kruunasivat yksinäinen aamu-uinti sateessa, pisaroiden ropistessa tunnelmallisesti siristen tyynen veden pintaan (tiedäthän tuon hurmaavan äänen!?) ja myöhemmin päivällä koko perheen saunahetki vesisateessa. Kotiin onnistuttiin lähtemään sopivasti sateettomalla hetkellä.

Tämä saattoi olla minun osaltani kesän viimeinen visiitti mökille, sillä tulevat viikonloput sujuvat töiden, alkavan koulun ja Pojan synttäreiden merkeissä. Iso NYYH. Miten ihmeessä se kesä jo meni, kun vastahan sitä niin kovasti odoteltiin!?! Hurjaa.

Nyt pitää alkaa valmistautua illaksi töihin - tämä tuntuu kyllä ensimmäiseltä oikealta arkipäivältä tänä syksynä. Jospa se toisi paljon kivoja juttuja tullessaan, eikös vaan?


Kivaa alkavaa viikkoa sinulle! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.