Kulunut viikko lukuina

6.11.2017


Kaksikymmentä kilometriä lenkkeilyä. Viisi vatsatreeniä. Sata minuuttia muuta treeniä (Bodypump + crossari). Yksi lepopäivä liikunnasta.


Monia kymmeniä minuutteja Monia tunteja hiusten tuunausta, enkä edes jaksa laskea kuinka montaa eri purnukkaa.

Olen jo vuosia sitten oppinut (tai niinhän mä luulin), että jätän kaikki hiushommat värjäyksestä otsatukan leikkaukseen ammattilaisille. Reilu viikko sitten sain kuitenkin jonkun äkillisen mielenhäiriön ja päätin piristää kutrejani vähän lämpimämmällä sävyllä. Se ei asettunut toivotunlaisesti ja korjailin sitä - myös lämpimänsävyisellä - naamiolla. Sekään ei asettunut toivotunlaisesti ( = meni juuri vääriin kohtiin) ja jatkoin korjailua. SYVÄ HUOKAUS. Tämänhetkinen tilanne on liian tumma, eli kuluva viikko sisälsi myös yhden kappaleen ajanvarauksia kampaajalle.

Yksi kattilallinen ihan mielettömän hyvää bataatti-kukkakaalikeittoa.

Kaksi työvuoroa.

Kymmenen lakattua varpaankynttä, lopultakin. Tämä apteekista sattumalta bongaamani (muistaakseni vielä halpa) kynsilakka pysyi kuin tauti, ja vasta viime aikoina joskus kesällä (!) laittamani lakat lohkeilivat pois. Laitoin samaa uudelleen, niin ei tarvitse ihan heti uudestaan ryhtyä siihen hommaan :D


Seitsemän juotua sitruuna-inkivääri-pakuriteekupposta, yksi per päivä.


Kulunut viikko sisälsi myös viiden järisyttävän suloisen kissanpoikasen ihastelua. Tästä aiheesta lisää myöhemmin ;)

Kuten aiemmin mainitsin, Leijonakuningas katosi, eikä ole vieläkään löytynyt. Viikko on siis edellisten tapaan sisältänyt useita tunteja kadonneen kissan etsimistä ja lukuisia murheen alhoja. Plus siitä syystä (ja lukuisista muista) liian vähäisiä minuutteja blogin parissa.

7 kommenttia:

 1. Olipas kivasti koottu postaus kauniiden kuvien kera! Toivottavasti Leijonakuningas vielä löytyisi, tsempppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piia <3 Toivon kyllä niin kovasti, että löytyisi!!!

   Poista
 2. Ihana postaus, hauskasti kerrottu. Jos kynsilakka pysyy kuin tauti :D niin sitä mun on ihan pakko hankkia. Alkaa ärsyttämään Opit ja Essiet kun ne vain maksaa ja jopa varpaista ne karkailee ennen aikojaan. No mitä tulee hiusten teeseitse- taitoihin niin täällä naureskelee yksi samanlainen taiteilija (en enää ikinä hitto viekööt leikkaa itse itseltäni otasahiuksia niin kuin tein toissa talvena ja siitä tuli yhtä kaunis kuin Rölli Peikolla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toi tosiaan pysyy! Juuri katselin varpaitani ja mietin, että pitää ostaa joku toinenkin väri kokeeksi :) Oisko tää maksanut 2,90e! Ovat tosin pieniä, mutta runsaspigmenttisiä. Ja haha, repesin hiusjutulle, täällä toinen Rölli, jos rupean itse taiteilemaan näiden kanssa :D

   Poista
 3. Ihana postaus, hauskasti kerrottu. Jos kynsilakka pysyy kuin tauti :D niin sitä mun on ihan pakko hankkia. Alkaa ärsyttämään Opit ja Essiet kun ne vain maksaa ja jopa varpaista ne karkailee ennen aikojaan. No mitä tulee hiusten teeseitse- taitoihin niin täällä naureskelee yksi samanlainen taiteilija (en enää ikinä hitto viekööt leikkaa itse itseltäni otasahiuksia niin kuin tein toissa talvena ja siitä tuli yhtä kaunis kuin Rölli Peikolla).

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja niin ihania kuvia täynnä!
  Kurjaa oli kuitenkin kuulla ettei kissaa ole vieläkään löytynyt! Minulla ei ole muita neuvoja antaa, (ja tätäkin olette jo ehkä ehtineet koittaa) kuin että kissaa kannattaa yrittää loukuttaa. Nälkäinen ja väsynyt kulkuri astelee loukkuun helpon aterian houkuttamana. Siinä on toki myös oma vaivansa ja vastuunsa, sillä sinne loukkuun saattaa mennä esim. naapurin kissa tai supi yms. Loukkuja voi kysellä eläinsuojeluyhdistykseltä.
  Tsemppiä etsintöihin ja mukavaa marraskuun jatkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ansku ♥ Joo, täällä ollaan murheen alhossa, mutta toivosta en luovu. Itse asiassa mulla on kaksi loukkua käytössä. Plus ollaan etsitty pariin otteeseen etsijäkoirien avulla ja katoamisilmoituksia on jaettu vino pino (nämä tuntuvat onneksi poikivan hedelmääkin). Lähipiiri vitsaileekin tästä mun uudesta "harrastuksesta", kun aikaahan (ja vaivaa) tähän hommaan kuluu :D Mutta toivotaan, että vaiva palkitaan ja saadaan kisu kotiin ♥ Kivaa kuun jatkoa myös sinne! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.