Mä en olis halunnu tätä TALVEA

28.11.2017


Pikkuveli sai pari päivää sitten infernaalisen raivokohtauksen. "MÄ EN OLIS HALUNNU TÄTÄ LUNTA!" hän huusi. Voi olla, että väsymyksellä ja pulkanohjaamisongelmilla oli hänen tapauksessaan osuutta asiaan, samat fiilikset on kuitenkin itsellänikin.

Noh, lumesta päästiin eroon (so far), mutta talvesta ei. Hrrrr. Otin kameran käteen (ihan liian) pitkästä aikaa ja ajattelin antaa marraskuulle mahdollisuuden. Kenpä tietäisi, pihastahan saattaisi löytyä vaikka mitä kaunista! Ei kyllä löytynyt sellaista kauneutta, jota hain ja kaipasin. Löytyi... marraskuu.Olen yrittänyt torjua pimeyttä kynttilöillä ja talvivaloilla.
Eilen leivoin lisäksi banaanikakun. (Ohjeen löysin täältä Keittiö Koivikon Katveessa -blogista.)(Siitä tuli niin jäätävän hyvää, että tulkaa nyt hyvänen aika joku ystävistä syömään se pois, ennen kuin syön itse kaiken!!!)

Onneksi tätä mun inhokkikuukautta on jäljellä enää pari hassua päivää! Sitten on jo reippaasti tervetulleempi joulukuu, joka tuo mukanaan kivoja juttuja: ainakin joulun, muutaman kuvauksen, Ultra Bran keikan, sekä kirsikkana kakun päälle uuden karvaisen perheenjäsenen 

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit ja tunnelmalliset kuvat! Loppusyksyinen luontokin on kaunis, vähän melankolisella tavalla vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja niinhän se tosiaan on :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.