Viime päivinä

13.9.2017

Koska en ole taas ehtinyt lainkaan tänne blogin pariin muuta kuin ajatuksissani, pitää vetää jälleen yhteenveto viime aikojen tapahtumista. Otsikko voisikin hyvin olla "viime viikkoina"...♥ Rakas Poika täytti VIISI vuotta.

En voi käsittää miten se on mahdollista. Vastahan kannoimme hänet tuoreina, jännittyneinä vanhempina synnytyssairaalasta kotiin. En tule milloinkaan unohtamaan sitä aurinkoista, kirpeänkuulasta, ja niin kovin onnellista syyspäivää.

5-vuotissynttäreitä juhlittiin sadepäivänä, talo täynnä rakkaita läheisiä.
♥ Sain lopultakin ostettua keittiöön haaveilemani valkoiset pinnatuolit.

Löysin ne Torista ja ajelin Tampereelle asti hakemaan. Keittiön ilme raikastui heti paljon! Nyt sitten kaikki muu ympärillä - pöytä, lattia, tasot, kaapit, liesituuletin, ikkunanpuitteet - näyttävätkin huonoilta :D Projekti siis tulee jatkumaan. Ja kauan noita vanhoja tuolihirvityksiä pidettiinkin, mutta kun poikien syöminen on ollut sen tyylistä, että en ole pitänyt kiirettä vaihtaa... Nyt aika tuntui vihdoinkin kypsältä uusille tuoleille ;)

Ennen:Jälkeen:
♥ Pääsin veitsen alle, leikkaus sujui hyvin ja samoin toipuminen - muutaman kivuliaamman päivän jälkeen. 

♥ Rakkaat ystävät jäivät synttäreiltä yökylään. Seuraavana päivänä käytiin metsässä kävelyllä ja vain hengailtiin.
♥ Olen pähkäillyt työkuvioita niin paljon, että olen pelännyt tulevani kohta hulluksi :D Nyt uskon saavuttaneeni melko lopullisen tahtotilan sen asian kanssa. Huh.

Mainitsin sappikivipostauksessa meillä olevan lisäksi muutakin huolta. Noh, on vieläkin, nimittäin uusi ihana perheenjäsen on karkuteillä ja huoli suunnaton. Palaan tähän asiaan ja kirjoittelen aiheesta muutenkin enemmän, kunhan saadaan tilanteeseen päivitystä. (Siitäkin syystä blogissa on ollut hiljaista, kun kaikki saatavilla oleva aika on mennyt kissajahdissa. Ymmärtänette.)

Pitäkää peukkuja, että saadaan rakas otus takaisin kotiin!!! ♥

Muuta en hetkeen universumilta pyydä.

Onnellista syysviikon jatkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.