Kirppislöytöjä ja flunssankarkoitusjuomaa

7.10.2016

Viime sunnuntaina oli ihan hyvä olo ja luulin parantuvani. Toisin kävi ja maanantaina nousi taas lämpöä, nuhan lisäksi kaveriksi tuli yskä. Nyt on kierroksessa toinen antibioottikuuri (pidempi kuuri ja eri lääke), jospa tällä nujertuisi.

Koska olin ensin kipeä ja sitten toipilas (tai niinhän mä luulin, hah), viikonloppuna ei päästy mökille. Nyyyh, kun kerrankin olisi ollut vapaata.

Sunnuntaina sain kuitenkin pistäydyttyä siellä kirppiksellä, kuten olin toivonutkin.

Jätän kertomatta siitä, kuinka päädyimme edustamaan kirppiskierroksella koko perheen voimin erittäin homssuisina, yksi seurueestamme pelkissä kalsareissa ja muut muuten vaan enemmän tai vähemmän nuhjuisina, ja keskityn sen sijaan kivoihin löytöihin. Tässä mainittujen löytöjen lisäksi mukaan tarttuivat kalsarihemmolle uudet housut (eurolla), yksi erittäin kovaääninen poliisiauto (huoh) ja muutama hiljaisempi pikkuauto.

Kuten olen aiemmin maininnut (esim. täällä, missä päädyin ostamaan lautasten sijasta kukkamaljakoita...), olemme tarvinneet mökille matalia lautasia. Noh, nämä eivät ole vanhoja, mutta olivat kauniita, englantilaisia ja halpoja, joten nappasin mukaan. Maksoivat 2 euroa kappale.Aiempien pullojen kaveriksi löytyi Marlin kaunis pullo:


Pullo menee varmasti mökille ilahduttamaan koristeena, mutta muuten siihen voisi valmistaa vaikkapa tällaista flunssajuomaa, jonka bongasin meillä! hos oss! -blogista.

Inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa.

Olen tekaissut tätä itselleni aina kupillisen kerrallaan, mutta tätä voisi tosiaan myös pullottaa valmiiksi. Hyvää on, ja kun laittaa paljon inkivääriä, sen verran ärhäkän makuista, että tuntuu kyllä myös auttavan :)Virkeää viikonloppua! :)


4 kommenttia:

 1. Ihania kirppislöyttöjä sinulla! Meillä on toistaiseksi flunssat pysyneet poissa, koska olemme juoneet mehulingolla puristettuja tuoremehuja. Omaani laitan yleensä sipulia - silloin juoma on varsinainen terveyspommi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit ja kiitos vinkistä! Pitääpä kokeilla. Minun flunssani on onneksi tällä haavaa aika lailla taltutettu, mutta nuha on vielä jäljellä, eikä sitä vastustuskykyä muutenkaan voi liikaa saada :)

   Poista
 2. Kivoja kirppislöytöjä! Nuo lautaset ovat minusta tosi viehättävät ja niin ihanan kesäiset, kuin kesämökille luodut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, unohdin vain viedä ne mökille silloin kesän viimeisellä kerralla, ja nyt ne seisovat huutomerkkinä keittiön pöydällä odottamassa ensi kesää :D En tiedä mihin veisin ne jemmaan talveksi, että muistan sitten vielä keväällä niiden olemassaolon ;)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.