Matkaunelmia kotona

13.10.2016

Viime viikolla sairastellessa sattui kotosalla silmiin tämä. 1000 places to see before you die. If only!


Olen tähän ikään mennessä tajunnut, että en ehdi lukea kaikkia olemassa olevia hyviä kirjoja (siksi jätänkin nykyisin huonolta vaikuttavat suosiolla kesken), enkä myöskään tule ehtimään kaikkiin niihin paikkoihin, jotka haluaisin nähdä. Onneksi moni on jo nähty - Ranskan Riviera, Firenze, Rooma, Amalfin rannikko, Key West (Ernest Hemingwayn talosta postaus täällä), Bermuda ja Karibian alue muutenkin... Jokaiseen näistä paikoista lähtisin takaisin heti, jos se olisi mahdollista.


Olen aina haaveillut Australiasta, ja se on edelleenkin haavelistani ykkönen. Päästä pitämään sylissä eukalyptuksen tuoksuisia, palleroisia koaloita. Nähdä suloisen (ja hupaisan) näköisiä kenguruita. Vompatteja. Ja quokkia, eli lyhythäntäkenguruita! En tullut koskaan lähteneeksi Australiaan ennen poikien syntymää. Nyt haaveilenkin, että kunhan he kasvavat vielä muutaman vuoden, voimme lähteä reissuun koko perheen voimin :)

Lisäksi haaveilen kovasti Amerikan roadtripistä ja Afrikan safarista. Ja helpommin toteutettavista kohteista (koska lyhyempi aika riittää), Italian Toscanasta ja Como-järvestä. Myös San Franciscosta olen haaveillut jo pidempään...

Minne sinä haluaisit matkustaa? Miksi?Välimeren rannoilla valoa riittäisi! Täällä kotosalla se sen sijaan vähenee jo hurjaa vauhtia, nyyh.

Aurinkoisina päivinä saa kuitenkin vielä vähän nauttia myös valonpilkahduksista... 

En ole jouluhössöttäjä, mutta kohta taitaa kyllä olla "talvivalojen" aika ;)


Valoja ripustellessani voin kuunnella vaikka tätä The Alan Parsons Projectin Days are numbers (Traveller) -kappaletta ja jatkaa päiväunelmointia ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.