Tule hyvä elämä ♥

1.3.2014

Illalla myöhään katselin nukkuvaa lasta ja tunsin sydämeni pakahtuvan onnesta ja rakkaudesta.
Aamulla löysin sängystään uuteen päivään heränneen, hyväntuulisen Vauvan. Hymyilevän ja jokeltelevan Vauvan. Syötin hänet, ja tuudittelin sylissäni. Katselin pieniä, nukkuvia kasvoja, onnellinen hymy huulillaan, ja yritin painaa mieleeni jokaisen pienen yksityiskohdan. Miten jotain voi olla mahdollista rakastaa näin paljon? Miten heitä saisi varjeltua kaikelta pahalta?

Miten ihmeessä nämä  kaikki onnelliset hetket muistaisi sitten jälkeenpäin?

Mitä toivon lapsilleni? Toivon, että osaisimme kasvattaa lapsemme oikein. Että he saisivat onnellisen elämän. Että he innostuisivat elämästä. Että he välttyisivät suuremmilta vaikeuksilta. Saisivat kokea rakkautta, onnea, iloa. Nauttisivat elämästä ja kaikesta hyvästä, mitä se voi tuoda. Toivon, että saamme opetettua heille oikeat arvot. Toisten kunnioittamista, rakkautta sekä ihmisiä, että eläimiä kohtaan. Että he erottaisivat oikean väärästä. Että heistä tulisi suoraselkäisiä ja rehellisiä. Toivon heille sopivasti ahkeruutta ja tarmoa, että he saavuttaisivat haluamansa tavoitteet. Mahdollisuutta tehdä rakastamiaan asioita. Että heidän toiveensa täyttyisivät. Toivon, että heistä tulisi hyviä ihmisiä.

Toivon saunomisesta punaisia poskia ja lettuhillon tuhrimia pikku naamoja. Kikatusta ja hihkaisuja. "Kato, äiti!" -huudahduksia. Päiväkodin ja koulun joulu- ja kevätjuhlia. Aurinkoisia kesäpäiviä rannalla. Laineiden liplatusta ja aaltojen kohinaa. Pikkuautoja. Majojen rakentelua ja sadettimen alta juoksemista. Sammakoiden ja ötököiden ihmettelyä. Huvipuistoreissuja, hattaroita ja vohveleita. Mustikkatahraisia sormia. Poikien sängyissä kehräävää unenlämpöistä Kissaa. Pieniä Koiraa silittäviä kätösiä. Kiviä, käpyjä ja muita tärkeitä aarteita. Eväsretkiä kevätaurinkoiselle kalliolle. Lomamatkoja ja uusien paikkojen näkemistä. Pallomeriä. Helteessä valuvia jäätelöitä. Nuotiossa paistettuja makkaroita. Aamuja, jolloin koti kylpee herätessä auringonvalossa. Kotipihan katselua ilta-auringossa.

Toivon meille onnellista yhteistä elämää ♥

Pojan ensimmäinen joululahja ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.