"Perheemme elämäntavat virkistävät meitä"

3.4.2014

Mies ei kotiutunut tyhjin käsin tälläkään kertaa. Olivat muuten aivan taivaallisia! Maisteltiin muutama ja säästettiin loput, näistä pitää nautiskella vähitellen ♥


Ihanaa, kun meitä on taas kaksi arkea jakamassa. Iltahommelit sujuivat nopsemmin, ja kyllä se oli muutenkin ihan kiva kun oli taas illalla seuraa ;) Skypetettiin tietysti tässä matkan varrella muutaman kerran (oli Pojasta aika jännää, vaikka ei millään malttaisi pitää näppejään erossa tietokoneesta), mutta on se vaan ihanaa kun toinen on siinä ihan livenä.Nyt pitää tässä parin päivän ajan palautua normiarkeen, niin on ehkä vähän paremmat eväät vastailla ensi viikon neuvolakäynnille mukaan otettavaan voimavarakyselyyn. Hmm... Pitäisi siis arvioida mm. seuraavien väitteiden paikkansapitävyyttä skaalalla täysin samaa mieltä / täysin eri mieltä: Perheenjäsenet ovat enimmäkseen hyvällä tuulella. (Saako tässä kohtaa jo nauraa...?) Tunnen itseni useimmiten virkeäksi. Nukun riittävästi. Tunnistan itsessäni asioita, joissa voisin kehittyä vanhempana. (Näääää, ei tule kyllä mitään mieleen...) Meillä on riittävästi perheen yhteistä aikaa. Perheemme elämäntavat virkistävät meitä. Minun on yleensä helppoa ymmärtää vauvan tarpeita. (No tämä kohta on itse asiassa tämän vauvan kanssa helppo! Esikoisen kanssa olikin sitten vähän eri meininki...)

Annas kun mietin.

 
Ai joo. Siis tämän näköisen lomakkeen kanssa menen neuvolaan voimavaroista juttelemaan. Mies otti ja heitti hoitolaukun Ikean parkkipaikalla asfalttiin ja joku Piltin äitien tekemä lasagnettehan se levisi kassiin. Siispä Ikea-käynti alkoi kassin putsauksella vessassa. Ja jatkui vaipanvaihdolla vessassa. Sitten syötiin. Ja jatkettiin syömisen jälkipyykillä vessassa. You know how it goes. Lopuksi juoksin yksin hakemaan sen mitä tultiin ostamaan kun huomattiin, että oltiin ihan väärässä kerroksessa (ihan itse opastin) sitä hakemassa.

Onneksi voin vastata kohtaan "Perheellämme on huumorintajua.":
(X) Täysin samaa mieltä.

Niin ja boonuksena: "Minulla on monia mukavia hetkiä vauvan kanssa."
(X) Täysin samaa mieltä.

Ja, ollakseni ihan totuudenmukainen, onneksi aika moneen muuhunkin kohtaan pystyin vastaamaan ihan rehellisesti jotain positiivista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.