Haaveillaanko hetki?

15.11.2018

Rakastan päiväunelmointia. Ja iltaunelmointia - olen pienestä asti haaveillut jotain ennen nukahtamistani. Tosin nykyisin uni tulee yleensä ennen kuin ehdin ajatella yhtäkään ajatusta, mikä on toisaalta hyvä, mutta toisaalta se unelmointi on vain niin ihanaa, että tekisin sitä mieluusti joka ilta hetken verran.

Paneuduin taannoin oikein miettimällä miettimään sitä, että jos saisin tietää kuolevani huomenna, niin mikä kaduttaisi. Ja minkä jutun olisin taas ehdottomasti halunnut tehdä. Moni tehty asia kaduttaa, mutta itse asiassa kuitenkin varmasti enemmän ne tekemättä jääneet.
Asioita, joita kenties haluaisin vielä joskus. Kaikkihan eivät varmastikaan toteudu, mutta on kiva ajatella, että ne olisivat kuitenkin mahdollisia, jos niin joskus päättäisin.

Oma hevonen. (Tämän en usko koskaan toteutuvan.)

Koira.

Oma vaatekauppa.

Kirjan kirjoittaminen. Tai valokuva-aiheisen kirjan tekeminen.

Meren rannalla asuminen.
(Hankalaa, koska rakastan nykyistä tonttiamme. Mutta ehkä osan vuodesta?)

Vapaaherrattarena eläminen.
(En olisi tekemättä mitään, mutta ainakin valokuvaisin sydämeni kyllyydestä.)

Valokuvanäyttelyn pitäminen.

Australiaan ja Prinssi Edwardin saarelle matkustaminen.

Ja tietysti perheen kanssa oleminen ja terveenä pysyminen. Poikien sylissä pitäminen ja heidän tukenaan oleminen. Yhdessä seikkaileminen.
Neljä vuotta sitten olin haaveillut tekeväni osan kuukaudesta varsinaista päivätyötäni ja osan kuukaudesta muuta... ja viime vuoden olin juuri siinä tilanteessa!  Tällä hetkellä olen jonkinlaisessa in between -tilanteessa - on mahdollista jatkaa useampaankin suuntaan, mutta kaikki ei ole pelkästään omissa käsissäni. Olen tavoitellut paria eri opiskelu- ja työjuttua (nykyisen työn oheen) ja odottelen, miten niissä käy. Jos ne eivät toteudu, on onneksi muitakin mieluisia vaihtoehtoja joita kohti lähteä :)


Mistä sinä haaveilet?


2 kommenttia:

 1. Tähän ikään kun on päässyt niin oikeastaan ei niin kauhean monia haaveita enää ole, koska useat niistä ovat jo toteutuneet.
  Eli jos katson noista sinun haaveistasi niin nämä ovat jo toteutuneet:
  - koira, kultainennoutaja oli meillä 13 vuotta.
  - kirjan kirjoittaminen: blogi saanee korvata sen
  - meren rannalla asuminen. Puolet vuodesta asumme mökillä, meren rannalla
  - vapaaherrattarena eläminen: eläkkeellä olo ei ole ollenkaan hullumpaa
  - perheen kanssa oleminen ja tietysti toivoo terveyttä riittävän
  - ulkomaanmatkat eivät niinkään enää houkuta, mutta kotimaa kyllä

  Mukavaa alkavaa viikonloppua haaveilujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kaikki nuo haaveet ovat toteutuneet <3 Minullakin on ollut onni toteuttaa jo vaikka mitä haaveita, pitää olla kiitollinen. Ja mullakin on ollut koira, kaksikin, joista viimeisin eli 17,5-vuotiaaksi <3 Luopumisen suru on niin suuri, että en kyllä tiedä tohtisinko edes ottaa koiraa uudestaan vaikka siitä haaveilenkin.

   Ihania ja nautinnollisia vapaaherrattaren päiviä sinne! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.