Tällä viikolla

18.3.2018

Maanantai

New Yorkissa. Ostin paketin korvatulppia ja uuden laukun rikki menneen mustan pikkulaukun tilalle.

Mulla on reissussa aina mukana musta ja/tai ruskea kevyt pikkulaukku, johon mahtuu rahat ja kortit, puhelin, huoneen avain, sekä jotain välttämättömyystarvikkeita (lue: huulirasva, puuteri, käsivoide).

Edellinen, jostain alesta ostettu, ehkä kympin maksanut ja vuosikausia palvellut nahkapussukka sanoi yhteistyön irti juuri, kun olin lähdössä kaupungille. Korvaava versio löytyi onneksi saman tien.

Tiistai

Kotiin.

Keskiviikko

Veto oli ihan pois parin liikkumattoman päivän ja valvotun yön jälkeen. Menin polkemaan crossaria 20 minuutiksi, joka venähti tunniksi kun rupesikin yllättäen kulkemaan niin kivasti.

Illalla luin Pojalle Mauri Kunnaksen Hui kauhistus -kirjaa. Katselin yövalona olevaa maapalloa ja haaveilin kaikista niistä paikoista, johon voidaan pojat viedä ( = Australia...)

Torstai

Kävin juttukeikalla.

Luin loppuun Vettä elefanteille. Se oli IHANA, todellakin suosittelen. Puoliväliin saakka olin vähän skeptinen, koska mukana oli pari ahdistavan epämiellyttävää henkilöhahmoa. Sitten juoni imaisi mukaansa ja onneksi porskuttelin loppuun asti :)
Aloitin uuden kirjan, joka ei herätä mitään suuria intohimoja ainakaan vielä. Se kuitenkin sattuu olemaan seuraava kirjaston kirja joka erääntyy, joten se on pakko pyrkiä lukemaan asap :D

Perjantai

Kirjoitin lehtijuttua kotona.

Huomasin, että Poika osaa ihan oikeasti jo lukea! 

Illalla Miehellä oli työmeno. Me pelattiin poikien kanssa ekaa kertaa Afrikan tähteä, meni tosi hyvin ja oli hurjan kivaa!Lisäksi syötiin perjantain kunniaksi pizzaa ja naksuja, ja katsottiin Voice of Finlandia ja lastenohjelmia.


Lauantai

Heräsin 5.30 siihen, että pojat seisoivat sängyn vieressä ja pyysivät, että pelattaisiin Afrikan tähteä... Varoituksen sana siis sinulle, joka harkitset pelin opettamista jälkikasvullesi.

Iltapäivällä jälleen juttukeikalla.


Sunnuntai

Lehtijutun kirjoittamista.

Kihlajaiskuvaus Seurasaaressa  Olipa kivaa ja kovin virkistävää kuvata pitkästä aikaa jotain muutakin, kuin kissoja ja koiria. Vaikka toisaalta... ei kai sitäkään voi liikaa tehdä :D


Sokeriton kahdeksanviikkoinen on nyt puolivälissä - huomenna jälleen tunnelmia.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 


2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja mahtuu viikkoon:) Voi miten mahtava onkaan se hetki kun tajuaa että lapsi tosiaan on oppinut lukemaan♥ Niin ihanaa! Tuo Afrikantähti on kyllä ihan huippukiva peli:) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olin niin onnellinen tuosta lukemaan oppimisesta ♥ Ihan mieletöntä!!!

   Ja Afrikan tähti on ihana peli! Pelattiin aika monta kertaa viikonloppuna, lasten mieliksi sellaisena versiona, että rosvoja ei ollut ollenkaan :D Alussa merimatkat olivat ilmaisia ja lentomatkan sai satasella, mutta ne palautettiin sentään originaalisäännöille, kunhan tenavat oppi pelin kunnolla :D

   Ihanaa viikkoa, Päde ♥

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.