Universumi ihan oikeasti kuulee!

6.8.2017

Nyt on tapahtunut niin iloinen perhetapahtuma, että on ihan pakko viimeinkin kaivaa blogi naftaliinista ja lopettaa epämääräinen kesätauko:

Meillä on uusi perheenjäsen Muistatteko, kun helmikuussa tilasin universumilta toisen kissan. Uskokaa tai älkää, sellainen myös tuli!

"Olen muuten ruvennut tässä pikku hiljaa haaveilemaan toisesta kissasta ja itse asiassa vähän jo etsiskellytkin. Olen tutustunut asiaan sen verran, että optimaalisin seuralainen tällaiselle varttuneemmalle herrasmiehelle olisi ilmeisesti vastakkaista sukupuolta edustava nuori neitonen. Tilaisinkin universumilta yhden sellaisen, kiitos ♥ Pitkät karvat, harmaa tai oranssi väri, ja sopuisa ja miellyttävä luonne olisivat plussaa ;)" olin kirjoittanut blogiin tuolloin.

Noh, tämä ei ole nuori neitonen, vaan sen sijaan nuorehko poika, mutta muilta osin toimitus on vastannut täsmälleen tilausta!

Kissa 2, jolla sattui vielä olemaan meillä viime aikoina kovasti katsotun Leijonakuninkaan nimi! Tervetuloa 
Ja tämä kaikki tapahtui sen jälkeen, kun lakkasin sen kummemmin etsiskelemästä.

Olen tosiaan haaveillut toisesta kissasta jo pidempään. En oikeastaan halunnut pentua, vaikka sekin olisi voinut tulla kysymykseen. Halusin sen sijaan nimenomaan kissan, joka olisi jostain syystä vailla uutta kotia. Uutta kotia odottavia eläimiä, niin kissoja, koiria kuin muitakin, on eläinsuojeluyhdistykset pullollaan, eli uutta lemmikkiä suunnitellessa kannattaa aina kääntyä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen puoleen.

Kävin sattumoisin keväällä muissa asioissa eläinsuojeluyhdistyksessä. Jätin sinne yhteystietoni, mikäli tulisi kohdalle meille sopiva kisu.

Viime viikolla sieltä soitettiin ja tässä sitä nyt opetellaan elämään yhdessä ♥

Mies ei ensin uskonut, kun kerroin puhelusta. Muistutin, että kerroin kyllä silloin keväällä jättäneeni yhteystietoni, mutta hän sanoi luulleensa, että se oli vain läppä :D Kissa-asia oli kuitenkin onneksi jo valmiiksi yhdessä päätetty, eli kaikki ottivat uuden perheenjäsenen avosylin vastaan... paitsi tietysti "isoveli", joka ei varsinaisesti ole ihastunut ajatukseen ;) Kissat ovatkin tässä pari päivää mulkoilleet toisiaan ja välillä murisseet, sähisseet ja suhisseet. Uskon, että ajan kanssa kuitenkin hyväksyvät toisensa 

Kaksi poikaa ei välttämättä ole ihanteellisin yhtälö, mutta sellaisiakin onnellisia liittoja on...


Onko sinulla kokemusta uuden kissan ottamisesta vanhan kaveriksi?

10 kommenttia:

 1. Oih mikä pörheä ihanuus! Meillä on ollut kohta pari viikkoa kissanpentu. Siitä ei ole kokemusta, miten uusi kisu ja vanha kisu oppivat yhteiselon. Uskon, että pian teidän kisut tottuvat toisiinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tulla heti vilkaisemaan sun blogiin (kun en ole ehtinyt edes lukea blogeja viime aikoina tarpeeksi...), että millainen otus teille on tullut, onnea vielä ihastuttavasta Missestä! <3
   Ja kiitos, toivotaan ja uskotaan, että tottuvat pian :)

   Poista
 2. Upea savunharmaa leijonakuningas!
  Hyvin elegantti (kuten kaikki kissat, tietenkin).
  Hän halusi juuri teille ja universumi auttoi!
  Minulla ei ole valitettavasti kokemusta uuden kissakaverin ottamisesta, mutta sivusta seuranneena...sekin luonnistuu yleensä hyvin! :)

  Lempeitä elokuun tuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin minustakin tuntui, että juuri tämän kissan kuului tulla meille ja universumi auttoi <3 Ja minäkin uskon, että kisut vielä sopeutuvat toisiinsa hyvin!

   Kiitos samoin sinne teille, lempeitä (loma)tuulia! :)

   Poista
 3. Voi miten ihana ja upea kissa! <3 Tällä hetkellä minulla ei ole lemmikkejä, mutta kissa tai koira on ollut haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hei, niin minustakin! :D
   Eiköhän haaveesi käy toteen, ja lemmikki astuu elämääsi sopivalla hetkellä :)
   Itsekin haaveilen vielä koirasta, mutta sen aika ei kuitenkaan ole vielä... Myöhemmin sitten :)

   Poista
 4. Aivan ihana kissa ja todella hienoa, että sai teiltä uuden rakastavan kodin =D. Hienosti hän osaa ottaa jo rennosti. Onnea uudelle perheenjäsenelle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka <3 Ja juu, nyt viikon päästä ottaa jo tosi rennosti - olemme nimittäin havainneet, että hän tykkää erityisen paljon makoilla selällään pöydillä :D

   Poista
 5. Oi miten ihana! Kissakuume just triplaantu :D Mun edesmenneen Siru-kisun kaveriksi otettiin pentu, Sirun ollessa 3 vuotias. Eikä ne koskaan ystävystyneet, jos niin voi sanoa. Ei ne siis toisiaan inhonneetkaan, tai tapelleet tai mitään sellasta. Mutta molemmat elivät omaa elämäänsä, niinkuin toista ei olisi olemassa. Samassa sängyssä nukkuminen aiheutti aina vähän närää. Siispä toinen nukkui mun toisella tyynyllä, ja toinen jalkopäässä ja eri puolella :D Mutta uskoisin kuitenkin, että oli heistä silti toisilleen jonkinlaista seuraa, aina meidän muiden ollessa pois kotoa :) Tämä nuorempi jäi sitten minun muutettuani kotoa pois äitini kanssa asumaan, ja siksi mulla ei tällä hetkellä (VIELÄ!) ole mirrikaveria, mutta varmasti joskus tulevaisuudessa :) Itsekin haluaisin antaa kodin jollekin vanhemmalle yksilölle!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 6. Hei toivottavasti saat mirrikaverin jossain vaiheessa <3 Ja tietysti saatkin! :) Täällä pojat on onneksi sopeutuneet toisiinsa. Kiertelevät pihaa kimpassa ja ruokailevat toistensa kupeista :D vaikka välillä vielä vähän kyräilevätkin. Onneksi on näinkin pian sopuisa elo löytynyt...

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.