Postikortteja Kanarialta

19.4.2017

Holahola!

Takana on pitkä työreissu, pidempi kuin vuosiin. En ole myöskään poikien saamisen jälkeen ollut kertaakaan yli neljää yötä pois kotoa, ja senkin verran vain pari hassua kertaa. Sanat eivät riitä kuvaamaan, miten ihanaa oli päästä takaisin kotiin ja kuulla poikien kertoilua hauskasta pääsiäisestä ja Ahvenanmaan-reissusta ♥ ♥ ♥ Hauskanpidosta huolimatta pojilla oli äidin tavoin ollut ikävä, Pojalla kuulemma niinkin paljon, kuin "kaksituhattakymmenen!" Tuumasin, että se on kyllä paljon se. Nyt saan onneksi nauttia piiiiitkään kotona olemisesta, voi onnea ♥

Kanarialla tuli valokuvattua, mutta ei juurikaan kirjotettua. Blogin muutenkin hiljentynyt kirjoitustahti johtuu itse asiassa muista kirjoitushommista - se aihe poikinee jossain vaiheessa jatko-osan siihen aiempaan onnellisuusaiheiden listaan :)

Toistaiseksi joudun vain hyväksymään, että aika ei vain millään riitä kaikkeen. Tänne kuvaan ja kirjoittelen silloin, kun aika sen vain suinkin sallii - en tästä höpöttelystä osaa tai halua luopuakaan.

Nyt ovat meneillään mielettömät pyykinpesusulkeiset, toiveissa olisi tälle päivälle myös edistää sitä muuta kirjoittelua taustatyön muodossa ja käydä edes pikaisella lenkillä Suomen ihanassa kevätsäässä. Edit. Juuri kun kirjoitin ja julkaisin tämän, alkoi sataa LUNTA. Whaaaaat!?!

Kivaa päivää!

2 kommenttia:

 1. UHH!! Upeaita kuvia! :)
  Tekisi mieli pakata laukku ja lähteä rannalle :D
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja vink vink, Kanarian kaikki kohteet taitavat olla kovin oivallisia myös vauva- ja lapsiperheille, että ei muuta kuin pakkaamaan vaan! Tsemppiä sinne loppumetreille! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.