Miami, baby!

28.6.2016

Otsikko on kyllä vähän harhaanjohtavan vauhdikas (sori siitä) - en nimittäin erityisemmin nähnyt Miamia reissullani ;) Muutin mieleni viime hetkellä, enkä livahtanutkaan suurempaan ostoskeskukseen. Sen sijaan otin rennosti ja lepäilin hotellilla ja sen lähistöllä. Nukuin pitkään ja missasin hotellin aamiaisen, joten nautin aamupalan Starbucksissa. Oli muuten ihan mielettömän hyvä mozzarella-tomaattileipä, nam!

Pyörähdin parissa lähiputiikissa, eli Victoria´s Secretissä ja Gapissä, ja ostin jotain pientä, sillä siellä olivat mega-alet ja olisihan se ollut tyhmää jättää ostamatta ;) Välillä jouduin pitämään vähän sadetta sisätiloissa, mutta sen tauottua kävin vähän kävelyllä kamera kourassa. Tämä seutu oli tyyliltään hyvin, hmm, kanariansaarimainen. Alueessa on sellaista menneiden aikojen charmia. Vaikka tuntuu, että aika on vähän ajanut tästä ohi, pidin floridamaisista väreistä ja rosoisuudesta.
Ylläolevassa salongissa kävin lyhennyttämässä otsatukkaani, joka olikin jo ehtinyt vähän venähtää. Kävi tuuri, että löysin auki olevan paikan, sillä täällä salongit ovat kuulemma yleensä kiinni maanantaisin. Homma hoitui ripeästi ja maksoi kymmenen taalaa plus tipin, ei paha!

Nyt, viimeistellessäni tätä postausta, olen kuluneiden 26 tunnin aikana nukkunut kaksi tunnin pätkää. Tultuani kotiin purin laukun, laitoin pesukoneen pyörimään, työlaukun muutamaksi viikoksi kaappiin odottelemaan ja kävin suihkussa - nyt on työpäivä kunnolla takana.

Koska alkavaa lomaa piti jotenkin juhlistaa, ostin kotimatkalta jäätelön (ihan törkeän hyvä Magnumin Cookie Crumble!), jonka nautiskelin heti pihaan ajettuani pihakeinussa, lintujen laulua ja suihkulähteen solinaa kuunnellen (perheen miesväki on kerho- ja kauppareissulla). Jos ehdin ennen muiden kotiintuloa, katselen vielä pikku hetken Downton Abbeytä, johon olen jäänyt ihan koukkuun...

Seuraavien parin päivän aikana yritän kuroa mahdollisimman paljon univelkoja takaisin ja sen jälkeen voin varmaan nauttia täysillä lomastani perheen kanssa  Kauan odotetusta sellaisesta, sillä minulla ei ollut viime talvena talvilomaa lainkaan.

Iloista viikon jatkoa!
Toivottavasti sinäkin saat nauttia kesälomailusta  :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.