Tällä viikolla

7.5.2018


Viime viikko kului samanlaista haipakkaa, kuin kaikki edeltäjänsäkin.

Maanantai

Chongqingissä. Kiertelin kameran kanssa kaupungilla. Ahdistuin ihmispaljoudesta (sielläkin vietettiin työväen juhlaa), mutta iloitsin siitä, että tällä kertaa ei satanut, kuten viime vierailullani (postaus täällä). Reissukuvat roikkuvat vieläkin koneella, kun ei vain ole ollut tilaisuutta käydä niitä läpi...
Tiistai

eli vappupäivä. Kotiin. Hetken sohvalla istumisen jälkeen sänky kutsui aikaisin.
Kotipihassa kevät oli edennyt reissun aikana mukavasti 


Keskiviikko

Heräsin 05:30. Torstaina heräsin 05:00 ja perjantaina kuudelta. Keskiviikko ja torstai sujuivat ihan väsähtäneessä mielentilassa, perjantaikin vielä vähän. Jaksoin juuri ja juuri käydä lenkillä, mutta muuten en saanut mitään järkevää aikaiseksi.
Torstaina tapasin taas ystävää Helsingissä ja ostin Indiskasta Kotivinkistä bongaamani maapallon, jonka tiesin heti haluavani. Onko vähän söpö? :)


Lauantaina

Heräsin neljältä, eli näköjään päivä päivältä aikaisemmin... huoh.

Meillä luki Miehen kanssa kalentereissa lauantain kohdalla "Parisuhdepäivä" :D

Päästiin siis musikaaliin ja kahdestaan ravintolaan syömään, voi riemua! Ja suuri kiitos rakkaille ystäville tenavien kaitsemisesta.

Olen musikaalihullu ja kun tajusin, että Mamma Mia! tuli juuri perjantaina ensi-iltaan - BINGO! Se on yksi kaikkien aikojen lemppareistani. R-a-k-a-s-t-a-n ABBAA, mikä jo yksinään riittäisi pitkälle. Kun suomenkielinen toteutuskin oli vielä hurjan onnistunut, elämys oli täydellinen. Olen nähnyt Mamma Mian aiemmin Broadwayllä ja tietysti elokuvan, mutta niihinkään verrattuna tämä versio ei kalvennut. Lavalla loistivat kaksi Suomen parasta naislaulajaa, Laura Voutilainen ja Nina Tapio ♡ Perfect!


Sunnuntai

Hiusten väri on vaihtunut! Olen jo pitkään himoinnut punaista kuontaloa (mielellään kasviväreillä) ja oliko vähän meant to be, että (maailman paras) kampaajani rupesi juuri opiskelemaan ekokampaajaksi ja pääsin koekaniiniksi! Olen tyytyväinen lopputulokseen :)
Uusi viikko alkoi huonoilla fiiliksillä, kun monta päivää tuloaan tehnyt flunssa kaatoi minut lopultakin petiin. Harmittaa ihan hirveästi, että hyvin sujuneeseen lenkkeilyyn (plus joogaan ja vatsatreeneihin) tuli nyt tauko :( Murrrr.  Tämä saattaa selittää sen epätavallisen kokonaisvaltaisen uupumuksen loppuviikosta, kun en jaksanut tehdä oikeastaan mitään. Toivotaan, että menee nopeasti ohi.

Onneksi tämä postaus oli jo kirjoitettu valmiiksi, tämä päivä sujuu nimittäin sohvalla kuuman marjamehun ja nessupinon kanssa (näinä hetkinä olen niin iloinen, että Mies jaksaa joka syksy uurastaa mehunkeiton parissa )


Kivaa alkanutta viikkoa Sulle! 


2 kommenttia:

  1. Ihana väri sinulla hiuksissa :) Aika haipakkaa kuitenkin siellä ollut, tuo työreissaaminen on melkoisen rankkaa. Harmillista, että sairastuit, se aina katkaisee ikävästi hyvin sujuvan kuntoilun, mutta muista nyt kuienkin sairastaa rauhassa ja malttaa riittävän pitkään huilailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anu ♡ Mulla on ollut tänä talvena reissuja vähemmän, kuin aiemmin, mikä on tuntunut parempana olona (ja vähempinä sairasteluina). Ei varmaan ole sattumaa että flunssa iski heti, kun pitkästä aikaa tuli reissutuliaisena pidempi univaje. Pitää tosiaan yrittää lepäillä tämä ihan rauhassa pois.

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.