Tällä viikolla

22.4.2018

Maanantaina

Sunnuntaina huomasin ruuvin iloisesti pihisemässä auton toisessa takarenkaassa. Mies vaihtoi saman tien tilalle talvirenkaan, jonka kanssa maanantaina ajelin rengasliikkeeseen paikkauttamaan kumin. Kävin samalla ruokakaupassa ja suunnittelin minulle epätyypillisesti jo useamman päivän ruokia.

Yritin tehdä töitä kotona, mutta en saanut oikein mitään aikaiseksi ja kaikki eteni jotenkin hitaasti.




Ulkoilutin pikkukissaa ja aioin laittaa ruuan valmiiksi iltaa varten, mutta olin unohtanut ostaa ruokakermaa. Ostin kerman hakiessani pojat ja laitettiin riisi-kalavuoka uuniin vasta kotiin tultuamme. Se maistui vain minulle ja Miehelle... Huoh.


Tiistai

Kaikki eteni edelleen jotenkin tahmeasti. Kävin välillä lenkillä, että saisin vähän piristystä ja raitista ilmaa. Haaveilin (ja haaveilen), että voisin vain pelkästään valokuvata.






Illalla Helsingissä ystävää tapaamassa. Terkkuja vaan, se on aina yhtä ilahduttavaa ja voimaannuttavaa - ja ah, niin kovin tarpeellista 


Keskiviikko

Aamulla väsytti, koska jouduin illalla valvomaan vanhemman kissan takia. Se tuli vasta yhdentoista aikaan pihalta sisälle, enkä osaa mennä nukkumaan, jos se ei ole sisällä. Meistä jompikumpi Miehen kanssa aina valvoo ja odottaa. 12-vuotias herra ei onneksi lähde enää kauas talon läheisyydestä (ja hyvä niin!), mutta valoisina kevät- ja kesäiltoina ei malta silti tulla aikaisin nukkumaan.

En jaksanut käydä edes lenkillä. Iltapäivällä työt kutsuivat ja kotiuduin puoliltaöin.


Torstaina

Päiväni murmelina. Iltapäivällä kutsuivat jälleen työt.


Perjantaina

Koska kotiuduin töistä 01:30 ja nukahdin vasta kahden jälkeen, nukuin poikkeuksellisen pitkään.

Iltapäivällä kävin Pikkuveljen kanssa asioilla ja ostin lopultakin alennuksesta Estelle & Thildin silmänympärysvoiteen ja seerumin, joita olen jo pitkään halunnut kokeilla (ovat muuten IHANIA! Etenkin seerumi, joka jättää ihon ihanan kuulaaksi.)

Tein tonnikalalasagnea, joka ei sekään mennyt kaupaksi. Tarhan lasagne on kuulemma paljon hyvempää. Hmph.


Lauantaina

Käytiin ystävien kanssa Lapsimessuilla Messukeskuksessa, kivaa oli! Käväistiin myös Eläinystäväni-tapahtumassa ja mulla tuli hirveä norjalainen metsäkissa -kuume  Niiin ylväitä ja charmantteja otuksia! Maine coonikin houkuttelisi kyllä kovasti... (tai pyhä birma... tai ragdoll... tai...) 

Kotipihassa oli ihanan keväistä. Allaolevat kuvat otin kissa selässäni, kun iso kissa päätti hypätä päälleni juuri kun olin ottamassa kuvaa :D







Sunnuntaina

Aamu alkoi kauhealla draamalla kotipihassa. Huomasin ison kissan laskeutuvan puusta ja ihmettelin sitä juuri ääneen, kun huomasin ketun vaanivan lähistöllä. Juostiin Miehen kanssa metelin kera pihalle ja repolainen pötki metsään. Kissa tuli mielellään sisälle, mutta ei tuntunut sen kummemmin järkyttyvän.

Minä kyllä järkytyin. Iso kissahan on ollut ulkokissa jo meille (aikuisena) tullessaan ja hyppii seinille jos ei pääse ulos. Täällä metsän keskellä on kuitenkin onneksi muutoin turvallista, mutta noita metsän eläimiähän täällä pyörii... Mietittiinkin, että jos olisi koira pihassa pyörimässä, pysyisivät useimmat villieläimet varmaan poissa. Hmmmmm... ;)

Tänään kävikin jo pyynnöstämme ystävä koiraystävän kera pihassa tepastelemassa - jospa auttaisi ainakin ensi hätään!

Sunnuntai jatkui aamuisen episodin jälkeen touhukkaasti. Minä ampaisin heti lenkille, sen jälkeen Mies vuorostaan salille. Poika kävi telinevoimistelussa ja me leivottiin Pikkuveljen kanssa mokkapaloja virallisen sokerilakon loppumisen kunniaksi :) Aion jatkaa sokerittomuutta heti huomenna, tänään kuitenkin vähän herkuteltiin.








Mokkapala sentään maistui jälkikasvulle. Poika ilmoitti, että "tää on niin hyvää, että mä kuolen" ja tuotoksen koristellut Pikkuvelikin totesi, että "sä oot äiti kyllä tosi hyvä leipuri ja voisit mennä johonkin sellaiseen taloon, jossa leivotaan."


Miten sinun viikonloppusi sujui? :)


Leppoisaa alkavaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Paljon on taas kivoja juttuja mahtunut viikkoon ja jänniä myös:) Hui tuota repolaista! Mokkapalat näyttää kyllä herkulliselta:) Leppoisaa sunnuntaita❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aina ihan yllättynyt näitä postauksia tehdessäni, että häh, joko tostakin on jo viikko :D Enkä muistaisi puoliakaan tekemisistäni, jos en vähän laittaisi matkan varrella muistiin.

      Repolainen säikäytti kyllä kovasti :( Pitää yritellä jatkossa jotenkin mekkaloida (ei luulisi olevan meille ongelma :D) ja säikytellä se karkuun...

      Kiitos samoin, Päde! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.