8. sokeriton viikko takana!

16.4.2018

Paino: 61,1 kg (pudotusta 3,4 kg)

Lipsumisia: Ei oikeastaan. Suullinen kermavaahtoa ja hilloa, kun testasin johtuiko minun (sokerittoman) lettuni outo maku vain päälle ripottelemastani kookossokerista ja vertasin muiden versioon. (Ja johtuihan se...)
Takana on 8 viikkoa lähes kokonaan ilman sokeria. Koska välillä tuli vähän lipsuttua (varsinkin, mitä tulee kalorilaskuriin), ja päätin pitää vielä yhden extraviikon, edessä on vielä yksi virallinen viikko.

MUTTA. Aion pysyä jatkossakin ilman sokeria, olo on ollut niin hyvä :)

Olen hullaantunut Brunbergin Riisi-patukkaan, joka on sokeritonta, mutta maistuu ihan tavalliselle riisisuklaalle. Pure love ♡ (Yksi 20g patukka sisältää 85kcal, ei paha!)

Hamstrasin niitä Citymarketista pussillisen kotiin, niin on aina makeanhimon iskiessä jotain sallittua syötävää :) Pakko muuten mainita, että ennen kuin bongasin patukan YesDeli -nettikaupasta, en ollut edes tajunnut, että tämä on riisiSUKLAApatukka, kun paketin päällä ei missään lue "suklaa". Luulin sitä vain joksikin ankeaksi riisipatukaksi ilman suklaata :D

Mulla on lisäksi kotona aina tuota Brunbergin sokeritonta suklaata, sekin on tosi hyvää! Ja löysin kaupasta lisäksi uuden, sokerittoman suklaan, jota en ennen ollut huomannut. Sitä en kuitenkaan ole vielä testannut.
2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, minä olen niin suklaa-addikti, että...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin tälle suklaa-addiktille kelpaa tosi mainiosti tuo Riisi-patukka! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.