21.3.

21.3.2018


Tämä päivä on minulle kovin merkityksellinen. Tänään olisi Mummin syntymäpäivä.

Emme voi enää juhlia sitä yhdessä. En voi soittaa ja onnitella, en lähettää korttia tai lahjaa. Ei voida jutella yhdessä siitä, että tänään on Pentin päivä ja jos Mummi olisi poika, olisi hän Eevan sijasta ollut Pentti.

Sen sijaan me muut vain jatkaa porskuttelemme täällä eteenpäin. Mietitään, että mitä tänään ruuaksi, että kohta on kevät ja pääsiäinenkin, että laittaisiko jotain pääsiäiskoristeita, ja että pitää kai sitä ainakin jotain laittaa.

Toivoisin niin, että Mummi olisi nähnyt meidän pojat. Ja pikkukissan myös (hän olisi rakastunut siihen korviaan myöten).

Että voisin edes kertoa, miten meillä menee.

Kertoa siitä, miten isoja pojista on jo tullut. Miten tällä viikolla on opeteltu pelaamaan Unoa ja miten kivaa se on ollut. Miten Pikkuveli voittaa joka ikisen pelin, jota yhdessä pelataan ja miten se kaikkia meitä naurattaa.

Miten pojat aina kyselevät, että onko äiti se sun Mummi siellä taivaassa ja että onko Wilma-koira siellä sen kanssa? Ja että onko äiti sun äitikin niiden kanssa siellä taivaassa - se, jonka Poika ehti vauvana näkemään?

Niin, onko?

4 kommenttia:

  1. ❤ Onneksi on niitä kultaisia muistoja..välillä on päiviä kun ikävä on vahvemmin läsnä..pienillä on joskus kiperiä kysymyksiä joihin pyrkii vaan parhaansa mukaan vastaamaan..Kaunista päivää❤

    VastaaPoista
  2. <3

    Onneksi on kauniita muistoja, jotka pysyvät ikuisesti mielessä.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.