Bangkokin tuliainen: joulukuume

22.12.2017


Kotiuduin eilen Bangkokista, tuliaisinani kuume, yskä ja kolotus joka puolella - sekä jalat täynnä kutiavia hyttysenpistoja. Joulu alkaa siis täällä varsin perinteisesti, olenhan lapsesta saakka ollut yleensä aina jouluna kipeänä. Minulla oli jo reissuun lähtiessä pieni köhä, ja yövalvomiset ja hotellin ilmastointi viimeistelivät homman.

Vielä nytkin on lämpöä, joten ihan niin tehokasta jouluvalmistelua ei ole luvassa, kuin olin suunnitellut. Pääasia kuitenkin on, että saan olla koko joulun vapaalla perheeni kanssa. Se ei ole itsestäänselvää, saati kovin tavallista, joten sitä osaa kyllä arvostaa. (Töiden takia tosin missasin Pojan tarhan joulujuhlan, eli kaikkea ei voi saada, nyyh.)
Bangkokissa huristelin bussilla MBK-tavaratalolle. Krääsä ja feikkituotteet eivät houkuttele allekirjoittanutta (innokkaista kaupustelijoista nyt puhumattakaan), joten käväisin ostoshelvetissä vain sen verran, että leikkautin otsatukkani. Miespuolinen kampaajamestari hoiti leikkauksen, johon olin oikein tyytyväinen. Toinen kampaajatar tuli viimeistelemään lookin tanttamaisen pyöreäksi föönillä (kuiviin hiuksiin) ja pyöröharjalla. Se frisyyri ei tuntunut ihan omalta, joten sipsutinkin salongista suoraan naistenhuoneeseen, kastelin otsiksen takaisin suoraksi, ja jatkoin matkaani ;)


MBK:n sijaan käväisin parissa läheisessä, enemmän omaan makuuni olevassa, ostoskeskuksessa.

Ja kas! Mikäs sieltä löytyikään:


Sephoraan jätin tosin menemättä, sillä sinne hujahtaa aina ihan huomaamatta kauhea kasa euroja (tai siis tässä tapauksessa bahteja).(Kuva yllä: taksijono ostoskeskuksen vieressä)

Lähdin alunperin liikenteeseen ihan vain siksi, että katsoin netistä, että täällä Central World -ostoskeskusessa olisi ollut Muji. Sitä en löytänyt koskaan... Oli kuitenkin kiva käydä vähän jaloittelemassa hotellilla möllöttämisen sijaan.

Kävin myös pari kertaa jalkahieronnassa, mutta kuulin jälkeenpäin, että se oli virhe. Ei kuulemma saisi missään nimessä mennä flunssaisena hierontaan, sillä se menee vain syvemmälle elimistöön! Tiesitkö sinä tätä? Minä tosiaan en.Tavarat jäivät kauppaan, ostin tuliaisiksi vain kolme pussillista kuivattuja hedelmiä (ihanaa, kun niiden joukossa ei ollut rusinoita, kuten Suomessa yleensä aina!) ja mangoa & sticky ricea, nam!

Huomenna tulee vielä 15 joulufaktaa minusta -postaus ja sitten hiljennytäänkin joulun viettoon.

Kivaa perjantaita! Enää kaksi yötä jouluun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.