Synttäreitä ja sirkushuveja

16.10.2017


Viikonloppu se taas mennä hurahti - miten ne livahtavatkin aina niin vauhdilla ohi?

Meidän lauantai kului 1-vuotissynttäreiden (onnea vielä prinsessalle!) ja sunnuntai sirkuksen merkeissä.

Lahjaksi synttäritytölle vietiin samanlaiset nimikoidut aterimet, jollaiset meidänkin pojat saivat 1-vuotislahjoikseen, ja jotka ovat vieläkin käytössä ja varmaan vielä pitkään.


Päivänsankarin itsensä lisäksi myös leninkinsä oli niin suloinen, että en ehkä kestä. Saisiko näitä aikuisten koossa, kiitos?

Myös kakut olivat niin hienot (ja ihan mielettömän maukkaat), että huhheijaa! Tästä vähän inspiraatiota meidän seuraaviin nelivuotissynttäreihin :DSunnuntaina käytiin ystäväperheen kanssa viimevuotiseen tapaan sirkuksessa.

Sirkusmaailma on kyllä jotenkin niin kiehtova (kuten showmaailma yleensäkin). Superhienot esitykset, kimallus, spottivalot, popcornin tuoksu... Aah! Pojatkin huokailivat toinen toistaan kauniimpia tyttöjä (!!!), toki parasta kaikista olivat kuitenkin tyttöjen kauneudesta huolimatta salamannopea tulikeilojen heittelijä (Pikkuveli) ja trapetsilla taiteillut nuorimies, sekä pienessä pallossa täysillä ajavat viisi prätkää (Poika).

Niin paljon kuin sirkuselämä minua kiehtookin, Mies oli ikävä kyllä sitä mieltä, että perhe-elämämme kannalta ei olisi toimiva ratkaisu, että liittyisin sirkukseen. Joutunen jatkossakin tyytymään visiittiin kerran vuodessa. Hmph.


Sirkuskuvat on näpsitty kännykällä, sillä en halunnut tinkiä tunnelmasta yhtään keskittymällä kuvaamiseen, ja kamera odotti kiltisti kotosalla.

Tämän aamun nimiin olen saanut normikotihommien lisäksi kasattua kymmenkunta kassillista vaatteita lähtemään hyväntekeväisyyteen. Ja tavaravuoren selättäminen jatkukoon!

Energistä viikkoa sinulle ♥

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen kakku ja synttärisankari, onnittelut vielä täältäkin! ^_^

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.