New York ja Chicago viikon sisällä

30.10.2017


Hola!

Blogissa on ollut taas hiljaista, sillä käväisin viime viikon aikana sekä Nykissä, että Chicagossa. Hengissä kuitenkin ollaan - ainakin siinä määrin, että virallinen määritelmä täyttyy. Tosin univelkaa on luonnollisesti kurottavana umpeen melkoinen määrä.

Nykistä en ottanut yhtään kuvaa ja ostinkin vain korvatulppia ja hammastahnaa itselleni ja ystävälle (terkkuja, muistin!).

Chicagosta jaksoin napata sentään pari kuvaa. Olen käynyt siellä pari vuotta sitten, jolloin tuli nähtyä enimmät pakolliset nähtävyydet (plus ikimuistoinen U2:sen konsertti, joka on ehdottomasti ja edelleen yksi parhaista koskaan näkemistäni!), joten nyt ei ollut sen suurempia intohimoja lähteä muutamaa korttelia kauemmas seikkailemaan.
Ostoksia tein vain vähän ja nekin vain todelliseen tarpeeseen ;)

Minulla on ollut käytössä kaksi yöpaitaa (muut vain seisovat kaapissa), jotka ostin joskus yli 10 vuotta sitten Nykistä Macy´s -tavaratalosta. Niihin on molempiin tullut jo reiät, nyyh, ja siksipä - bongattuani ihastuksekseni Macyn Chicagosta - kävin ostamassa kaksi uutta yöpaitaa. En ollut ihan varma, ovatko nämä tyttömäiset vai mummomaiset, mutta enpä oikeastaan edes välitä :D Ovat niin söpöt ja lisäksi ihanan pehmoiset päällä.
Lisäksi olen etsinyt jo pitkään tietyn mallista mustaa hametta tiettyjen paitojen kanssa käytettäväksi ja nyt löysin sellaisen Loftin alerekistä 25 taalan hintaan :) Jippii!Poikien neulepaidat ovat enimmäkseen jääneet pieniksi ja talvi pääsi yllättämään. Ostin heille siis pari neulepaitaa ja vielä lisäksi Batman-pipot ja sormikkaat. Tuliaiset olivat mieluisat - puserot ovat olleet heti ahkerassa käytössä ja lisäksi Pikkuveli on sisälläkin uudessa pipossa ja sormikkaissa 


Itselleni ostin vastustuskykyä parantamaan probiootteja, nämä ovat kuulemma superhyviä ;)


Nyt muihin hommiin. Tekemistä olisin sen verran, että en tiedä mistä päästä aloittaisin, mutta eiköhän se tästä homma kerrallaan suttaannu...

Kivaa alkanutta viikkoa sulle, ystäväiseni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.