Halloweeniä odotellessa

24.10.2017


Itselläni ei ole ollut ennen lapsia kovinkaan kummoista suhdetta Halloweeniin. Ei kyllä sen suuremmin lastenkaan saamisen jälkeen, mutta onpahan yksi syy enemmän pukeutua naamiaisasuun... Etenkin Pikkuveli kun pukeutuisi naamiaisasuun mielellään joka päivä :D Ja no, itse asiassa aika usein pukeutuukin.

Tulin sunnuntaina Nykistä kotiin ja miesväki oli sillä välin ottanut jo pikku varaslähdön kummitusten päivään kurpitsalyhdyn ja -piirakan muodossa. 

Mies on hulluna kurpitsapiirakkaan ja varsinkin tähän vuodenaikaan mieluusti sellaisen tilaisuuden tullen pyöräyttää. Tässä oli ollut ohjeena tämä Maku-lehden ohje, ja hyvältä maistui. Oli tosin sovellellut matkan varrella useammassakin kohdassa.

Pumpkin pie oli hyvää sellaisenaankin, mutta vaniljajäätelö vielä kruunasi makuelämyksen.

Onko kurpitsapiiras tuttu herkku teidän kahvipöydässä?
PS. Lyhdyn voi hyödyntää tämän käyttötarkoituksen päätyttyä keittoon. Bongasin yhden herkulliselta (ja helpolta!) vaikuttavan ohjeen täältä.

4 kommenttia:

 1. Kurpitsapiirakkaa en ole tainnut koskaan tehdä, mutta ohje vaikuttaa sen verran hyvältä, että houkuttaisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! On kyllä tosi hyvää :) Mutta kieltämättä sellainen kausimaku, ei ehkä tulisi muina vuodenaikoina tätä tehtyä.

   Poista
 2. Meillä ei suuremmin Halloweeniä juhlita syystä että koko perhe juhlii synttäreitään pitkin syksyä ja siinä vaiheessa kun viimeisetkin synttärit on juhlittu niin äiti pesee hetkeksi kätensä kaikesta juhlimisesta ennen joulua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ymmärrän erittäin hyvin :D Meidän poikien synttärit on onneksi puolen vuoden välein, niin on aina hyvää aikaa toipua edellisistä. Miehellä taas juhannuksena, eli menee samassa syssyssä sen kanssa, ja minun synttäreitä elokuussa ei yleensä kovin suurellisesti juhlita. Tämä on ihan passeli rytmi :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.