Kuvaajaidoli: Lilia Alvarado

21.9.2017

Kuvaajaidolipostaukset ovat olleet tässä tauolla, mutta olen kyllä aktiivisesti seuraillut ja katsellut myös muiden kuvia. Seuraavaksi halusin valita jonkun nykykuvaajan, ja tässä yksi, jonka kuvia olen viime aikoina ihaillut: Lilia Alvarado. Nämä ovat niin kauniita ja inspiroivia! Käy vilkaisemassa hänen instatiliään, ihan mielettömiä otoksia <3


Etsiessäni hänestä lisää tietoa törmäsin ihan mielettömään tarinaan kaksosista, jotka vastoin todennäköisyyksiä syntyivät ja selvisivät.

Alvarado vaikuttaa muutenkin hurjan sympaattiselta ihmiseltä, hän näyttää esimerkiksi aina vastaavan kauniisti kuviinsa saamiinsa kommentteihin.

Venäläislähtöisen ja sittemmin Yhdysvaltoihin muuttaneen Alvaradon kuvissa on tietysti suuri rooli jälkikäsittelyllä, mutta minua se ei häiritse - arvostan kaunista lopputulosta. Hetkittäin olen ajatellut, että haluaisin ehkä itsekin kokeilla jotain tämänsuuntaista, mutta kallistun sitten kuitenkin aina realistisempaan suuntaan. Mutta, never say never, kaikkeahan voi kokeilla... :)


Kuvat screenshotteja Alvaradon Instagram-tilistä.

Ihanaa viikon jatkoa! ♥


Aiemmat Kuvaajaidolipostaukset:

Jacques Henri Lartigue
Sally Mann

2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.