Pikapyrähdys New Yorkiin

10.6.2017

Terkut Nykistä.

Matkalla saimme nähdä vilauksen Grönlannista:Olimme perillä niin myöhään, että jaksoin vain hakea vähän iltapalaa: pizza slicen ja ihan järisyttävän hyvän porkkanakakkupalan. Ei ikinä uskoisi, että kakku oli vegaaninen - voi kunpa osaisin itsekin leipoa yhtä maukasta pelkästään vegaanisista aineksista!
Tänään käveleksin vähän ympäriinsä ja nautiskelin ilmapiiristä.

Oli ihanaa, kun ei ollut mitään erityistä ajatusta siitä mitä tekisi tai ostaisi, ja sai vain mennä minne nenä näyttää. Rakastan katsella täällä katuvilinää ja ihmisiä, tällä kertaa jätin kamerankin hotelliin (postauksen eilisiltaiset kuvat ovat kännykkäkuvia) ja keskityin vain fiilistelemään. Pyörähdin muutamassa kaupassa, mutta ostin lähinnä kosmetiikkaa ja Miehelle pari aluspaitaa. Plus itselleni silikonisia korvatulppia, joita ilman en enää osaa nukkua. Täällä on hurjan kuuma, joten siinäkin mielessä oli kiva käydä välillä vähän kaupoissa vilvoittelemassa. Kesäinen New York on kuitenkin helteisenäkin ihana 

Kivaa viikonlopun jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Tuonne minäkin vielä joskus haluan päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani, eli suosittelen erittäin lämpimästi! :) Rahaa siellä vaan tuppaa kulumaan melkoisesti ;)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.