Iloista juhannusta!

22.6.2017

Juhannus - oma lempparijuhlani :)

Tulin eilen Japanista ja olo on sen mukainen. Toisinaan työreissuilla unihommelit menevät nappiin, toisinaan taas ei, ja tämä reissu lukeutui jälkimmäisiin. Nukkumatti ei ollut yhteistyöhaluinen, ja nukuin 2,5 vuorokauden aikana kokonaiset 6,5 tuntia... (Jostain syystä juuri Japanissa käy usein näin.) Viime yönä unta riittikin sitten omassa, ihanassa sängyssä kellon ympäri.

Viime vuosien tapaan juhannuksemme juhlinta tulee olemaan maltillista ja pikkulapsiperheelle sopivaa :D Paikka valikoituu sääolosuhteiden mukaan: jos sää ei ole suotuisa mökkeilylle ja veneilylle, juhlinta on onneksi ihanaa myös ihan kotipihassa.

Muuta tavoitetta ei ole, kuin lohta, uusia perunoita, mansikoita ja kermavaahtoa, sekä sauna :)

Kivaa juhannusta Sinulle!


4 kommenttia:

 1. Reissussa ei vaan osaa nukkua, mikähän siinäkin on.
  Meilläkin on tiedossa ihan rento ja rauhallinen juhannus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pääsääntöisesti osaan, mikä on tietysti hyvä, kun hotelliöitä kertyy vähintään se muutama kuukaudessa, mutta jostain syystä Japanissa ja Etelä-Koreassa se on usein vaikeampaa kuin muualla. Onneksi niitä saa aika hyvin otettua kotisängyssä takaisin <3
   Ihanaa ja rentoa juhannusta sinne teille! :)

   Poista
 2. Rentoa ja rauhallista juhannusta täälläkin vietetään omalla pihalla mm. grillaten. Merelle ei viitsitty lähteä kun kelit nyt ovat taas mitä ovat ;)
  Hyvää ruokaa, seuraa ja sauna, siinäpä ne tärkeimmät. Saunapuut jo valmiina vasussa, vihdat vielä huomiseen saakka metsässä :) Ihanaa juhannusta myös sinulle ja läheisillesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just hyvältä kuulostaa!!! :) Ihanaa juhannusta sinne <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.