Ilmapallo

8.6.2017

Poikien vappupallot ovat kestäneet ilmassa yli kuukauden.

Tai olivat kestäneet.

Sitten Pikkuveli halusi ottaa rakkaan monsteripallonsa mukaan hoitoon. Asiasta keskusteltiin, ja päädyttiin siihen, että pallon voi ottaa mukaan, mutta siitä täytyy pitää huolellisesti kiinni. Näin toimittiin.

Iltapäivällä mentiin hakemaan Poikaa tarhasta. Ehdotin, että jätetään pallo autoon odottamaan. Ettei se vaan karkaa. Pikkuveli halusi ehdottomasti ottaa sen mukaan, joten mietittiin, miten voitaisiin varmistaa, että pallo pysyy varmasti matkassa. Laitettiin lenksu ranteeseen ja näytin, miten hän voi pitää vielä lisäksi narua sormiensa lomassa, siltä varalta, että vaikka sattuisi kompastumaan. Hän teki työtä käskettyä. Mutta... saman tien, kun lähdettiin kävelemään, tuuli tarttui palloon, naru tarttui viereiseen aitaan (!) ja meni paukahtaen poikki.

Se tunne, kun katsoin kauas taivaalle kiitävää palloa.

Vieressäni murheellinen pieni poika, kyyneleet pitkin poskia vierien.

Yritin lohduttaa sanomalla, että nyt siitä on varmasti iloa linnuille taivaalla. Vastaus: "Jospa ne linnut tuo sen sieltä mulle takaisin!"  (On katsottu varmaan vähän liikaa Disney-leffoja...)

Kun hän kertoi isoveljelleen tapahtuneesta, tämä katsoi meitä kauhuissaan tajuten tilanteen vakavuuden. Sitten autossa sanoi, että Pikkuveli voi saada hänen pallonsa. Sanoin, että ei sun tarvitse sellaista tehdä, mutta onpa kiltisti sanottu. Siihen hän vastasi, että kyllä se sen voi saada, en mä sitä itse tarvitse! 

Pienet lapset, pienet murheet (Luojan kiitos), vaikka kyllä ne välillä tuntuu suurilta kuitenkin.

(Uusi pallo on saanut suosiolla odotella kotona.)

2 kommenttia:

  1. Ihana isoveli❤. Toivottavasti et pahastu, mutta linkkasin blogisi omassani? Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en tietenkään pahastu, kiva kun linkkasit ja niin kauniisti kirjoitit <3 Ja kiitos samoin, hyvää viikonloppua! :) PS. Sulla oli tosi kauniit kuvat postauksessa <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.