Äiti mihin sun tissit meni?

24.3.2017

Maanantaina oli kevätpäivän tasaus. Noin muutenkin elämässä tuntuu näin kevään edetessä, että valoisia hetkiä on pimeitä enemmän.

Tein kevään kunniaksi jo pari hankintaa mökille!

Löysin Torista aivan ihanan silkkitäkin ja -patjat. Patjoja en ollut haeskelemassa, mutta ostin ihan ex tempore, kun myyjä meni niitä vilauttamaan...

Kelpasivat myös Ensimmäiselle Koekäyttäjälle, huh... :D


Minulle jäi vielä optio toiseen roosaan täkkiin, mikäli sellainen vielä myyjän mökiltä löytyy :)


Poika sairastui maanantaina elämänsä ensimmäiseen angiinaan, joten hengailtiin alkuviikosta kotosalla. (Aika jännä, kun Mies sattui juuri samana päivänä lähtemään parin päivän työreissuun.)

Ostettiin kevään kunniaksi tulppaaneja, hän sai valita värin. Se oli punainen - siitäkin huolimatta, että hän toissapäivänä iltapalapöydässä tiedotti, että punainen ei itse asiassa ole enää hänen lempivärinsä, vaan keltainen. Ihan sattumoisin sama kuin hänen parhaillaan syömässään mehujäätelössä.Mulla on kesken Eve Hietamiehen Hammaskeiju ^ (Yösyötön ja Tarhapäivän jatko-osa). Suosittelen!

Kuljetin tätä mukana autossa pari päivää, että voisin edes hetken lukea, kun pojat torkahtavat. Noh, niin hienosti kuin homman suunnittelinkin, Poika ei nukahtanut ollenkaan ja Pikkuvelikin vain lyhyeksi hetkeksi. Taudit on nyt voitettu, joten olen jatkon suhteen varovaisen optimistinen.

Vaikka hermoromahdus oli taas "oman ajan" puuttumisen johdosta lähellä (no tuli niitä varmaan muutama), olen myös taas monien keskustelujemme ansiosta paljon viisaampi.

Opin mm. sen, että "kun kylmä ja kuuma ilma pussaavat, syntyy ukkonen ja mä pelkään sitä". Pikkuveli tiesi tämän minulle kertoa. Halusi sitten luonnollisesti lisätietoa aiheesta ja tivasi ikuisuudelta tuntuvan ajan, että nyt ne salamat on pois, missä ne nyt on, ja miten ne pääsee tuolta taivaalta pois.

Jos joku innostuisi kirjoittamaan sellaisen kaikkien maailman kysymysten vastauskirjan, niin olisin ensimmäisenä jonossa tilaamassa, vink vink vaan! Siis ihan sellaisia perusjuttuja, kuin että mikä on luontoäiti, mikä on tamponi, tai mihin minun tissit häviää kun menen selälleni. 


Tänään meille tulee vieraita ja saan tekosyyn ihan oikean syyn yrittää aikaansaada sitä unelmieni porkkanakakkua. Valitsin leipuri-idolini (ja kenties myös pukeutumis-idolini #girlcrush) Leilan ohjeen (löytyy täältä), siitä lisää tuonnempana.

Iloista viikonloppua beibet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.