Viime päivien juttuja

3.2.2017

Blogissa on ollut hiljaista - on ollut vähän sitä sun tätä säpinää ja sairastelua.

Pojan ollessa kuumeessa ehdin pitkästä aikaa neuloa - se kun hoituu mukavasti Palomies Samia ja Kätyreitä katsellessa.

Neuloin kokeeksi itselleni pannan korvia lämmittämään, tällä Kalastajan vaimon ohjeella.

Kalastajan vaimon mukaan tämä on loistava työ aloittelijalle tai esim. yhden illan jutuksi. Mulla meni luonnollisesti pari viikkoa. En ole koskaan tehnyt palmikoita (!!!) ja tappelinkin tämän palmikon kanssa ihan kiitettävän pitkään. Valehtelematta purin ja neuloin sen uudelleen ainakin kymmenen kertaa.

Jos sinä et palmikkoa pelkää, niin ihan oikeasti tässä on kuitenkin erittäin helppo ja nopea homma, jos haluat vaikkapa palautella mieleen jo ruostumaan päässeitä neulomistaitoja :)


Kun pääsin vauhtiin (ja sain päähänpinttymän noista palmikoista), rupesin sitten neulomaan itselleni palmikkoneulepipoa. Valitsin kuitenkin liian ohuen langan, eli piposta tuli minulle liian pieni. Sen saanee joku lähipiirin pienempipäinen neitonen.Olen ihme kyllä saanut myös luettua jotain. Rachel Brathenin Yoga Girl oli aivan ihana! En yleensä juurikaan lue tämän tyylisiä (tai sen puoleen minkään muunkaan tyylisiä) elämänhallintaoppaita. Haluaisin kovasti lukea, mutta ne tuppaavat kuitenkin aina jäämään. (Johtuneeko puutteista elämänhallinnassa... hih.) Tämän luin kuitenkin alusta loppuun ja hyvä niin. Jo tätä lukiessa tuli ihanan seesteinen ja "koossa oleva" olo - nyt kun vielä ehtisi toteuttamaan noita joogahommia ihan käytännössä ;)

Kirjassa on paljon positiivisia ajatuksia ja affirmaatioita.

"Opi toimimaan itse sen sijaan että vain reagoisit muiden tekoihin."

"Aloita siitä, missä olet. Käytä sitä, mitä sinulla on. Tee se, minkä pystyt."

"Elämämme varrella tapaamamme ihmiset eivät ole elämässämme sattumalta, vaan koska me toimme heidät elämäämme. Saamamme kokemukset ja tilanteet, joihin päädymme, ovat elämässämme, koska me toimme ne siihen."

"Keskity siihen, mitä haluat luoda äläkä siihen, mitä sinulta puuttuu." Negatiivisten ajatusten ajatteleminen vetää puoleensa negatiivisia asioita.

"Aloita siitä, missä olet. Tässä elämässä on kauneutta kaikkialla. Luo siihen yhteys. Ole positiivinen ja kiitollinen niistä asioista, joita sinulle on siunaantunut. Ole tässä. Älä piehtaroi menneisyydessä. Lakkaa ajattelemasta "olisi pitänyt", "olisi voinut" tai "olisi ollut parempi jos". Olet siinä, missä nyt olet! Et voi muuttaa mennyttä. Miksi keskittyä johonkin sellaiseen, jolle et kerta kaikkiaan voi tehdä mitään."

Tässä oli itselleni - jossittelun ja murehtimisen mestarille - paljon ajateltavaa ja opittavaa.

Alkakoon matka tässä ja nyt ♥


Baltimoren sukuhaaran tragedia, eli Joël Dickerin toinen kirja, on vielä vähän kesken, mutta en usko, että kovin kauan. En kerta kaikkiaan käsitä, miten jollain on noin rikas mielikuvitus ja miten joku voi kirjoittaa noin mukaansatempaavasti! Lue, lue!


Kohtalonköynnös rupesi kukkimaan ensimmäistä kertaa vuosiin (jos ei sitten ensimmäistä kertaa ikinä!)Ja Kissa on jälleen ollut mukana niin Palomies Samin katsomisessa, neulomisessa, kuin kirjan lukemisessakin. Kuinkas muutenkaan.

Olen muuten ruvennut tässä pikku hiljaa haaveilemaan toisesta kissasta ja itse asiassa vähän jo etsiskellytkin. Olen tutustunut asiaan sen verran, että optimaalisin seuralainen tällaiselle varttuneemmalle herrasmiehelle olisi ilmeisesti vastakkaista sukupuolta edustava nuori neitonen. Tilaisinkin universumilta yhden sellaisen, kiitos ♥ Pitkät karvat, harmaa tai oranssi väri, ja sopuisa ja miellyttävä luonne olisivat plussaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.