Kuluneen viikon aikana tapahtunutta

12.1.2017


Tuntuu kuin edellisestä postauksesta olisi puoli vuotta, mutta siitä oli näköjään viikko.

Viimeinen pariviikkoinen on ylipäätään ollut täynnä touhua. Ensin oli töitä. Sitten joulu ja pari vapaapäivää. Töitä. Uusivuosi. Töitä. Pari "vapaa"päivää, joista ensimmäisen aikana kävin kampaajalla, kynsi- ja ripsihuollossa, ajelin Helsingin keskustasta Malmille palauttamaan Falckin lainarengasta, sieltä Vantaan Juhlamaailman ja kaupan kautta 19 maissa kotiin leipomaan. Seuraavana päivänä, eli loppiaisena vietettiin Pikkuveljen synttäreitä.

Kolmevuotiasta Pikkuveljeä juhlittiin talven toistaiseksi kylmimpänä päivänä.

Päivänsankari halusi pinkit ilmapallot ja saamansa piti.

Naamiaisteemaisista synttäreistä ei puuttunut draamaa. Sankari ei suostunut pukeutumaan tiikeriasuunsa, ja normihousuihinkin (collegehousut...) vasta pitkän neuvottelun tuloksena. (En lämmennyt ajatukselle synttärisankarista kalsareissa kakkupöydässä.)

H-hetkellä alkoi uusi kädenvääntö ja juhlien isäntä rähisi tunnin verran kieltäytyen puhaltamasta kynttilöitä ja käskien vieraita lähtemään kotiinsa. (En muuten todellakaan tiedä miten Sinkkonen olisi neuvonut tilanteessa toimimaan...)

Mutta uskokaa tai älkää, juhlista tuli kuitenkin erittäin onnistuneet :D(Kaverin ottama kuva - kiitos!)

Synttäreitä seuraavana päivänä pääsimme koulukaverin studiolle kuvailemaan, sain tulevan viikon koulutehtävän aika hyvälle mallille. Sitten kutsuivatkin taas työt. Aikaisia aamuherätyksiä ja vielä lisäksi pari koulutuspäivää.

Tanskalaiset naiset pukeutuvat mielestäni maailman parhaiten! Vaatteet siellä ovat muutenkin aivan ihania. Olikin pakko käyttää tilaisuus hyväkseen ja pistäytyä vähän alennusmyynneissä Kööpenhaminan kentällä...


Suosikkivaatemerkkini on Saint Tropez. Liikkeestä tarttui mukaan (parilla eri visiitillä) ylläolevat harmaa neule, roosa paitapusero, roosa lyhythihainen, läpikuultava paita ja sen alle samanvärinen aluspaita, beesi aluspaita ja musta, kiiltäväpintainen hame.

Viikon aikana sain myös lopultakin neulottua valmiiksi ne Pojan vuosi sitten aloitetut villasukat :D Odottavat enää päättelyä...

Nyt asioille, lounastreffeille, Pojan telinevoimisteluun, illaksi kotiin vieraita vastaanottamaan jne jne........


Kivaa päivää sulle! ♥


PS. En ollut ajatellut tehdä mitään virallisia uudenvuodenlupauksia, mutta ajeltuani viikko sitten Helsinkiin ja ihasteltuani kirpeänä pakkaspäivänä ihan mielettömän kaunista, höyryävää merta ja horisontissa uljaina taivaisiin kohoavia pilvimassoja tein yhden: EN ENÄÄ IKINÄ POISTU KOTOA ILMAN KAMERAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.