Kun Sulo Vilén kaupassa kävi

16.12.2016

Siis minunhan EI pitänyt ostaa enää yhtään joulu- talvivaloja.

Kävi kuitenkin niin, että eilen tuli kirppiksellä (oikeastihan olin menossa apteekkiin vitamiineja ostamaan - ne unohdin...) vastaan kympillä tällainen vanha tuoli.


No vähän pakkohan se oli ostaa kuvausrekvisiitaksi. Mies yritti kysellä, että voisikohan olla mahdollista, että löytäisin lisää kuvausrekvisiittaa sitten, kun saamme raivattua vanhaa roinaa entisiä tärkeitä tavaroita alta pois. Tässä kohtaa olin pakotettu toteamaan, että se ei tällä kertaa valitettavasti ollut mahdollista - sen verran kiva tämä tuoli oli.

Kirppiksen jälkeen menin Jyskiin etsimään koria tarhatätien joululahjaa varten. Koria ei löytynyt (päädyin lopulta herkkukorin sijasta herkkukassiin), mutta sen sijaan löytyivät nämä somat pronssinväriset valot, joiden ajattelin sopivan hurjan kivasti uuden vanhan tuolin selkänojalle...

... Valot maksoivat vain 2e/kpl, joten olisihan se ollut sulaa hulluutta jättää ostamatta. Ostin siis kahdet :D 

Valojen lisäksi löysin ihanan pehmoisen torkkupeiton.

Apteekkiin unohtuneet vitamiinit olisivat tulleet tarpeeseen, sillä eilen iski minuun koko lähipiirin kiertänyt flunssa ja ihan järkyttävä nuha! (Tietysti, sillä nythän olivat kaksi vapaapäivääni!)

Torkkupeitolle tuli siis heti käyttöä... Järkyn nenäliinavuoren rajasin huomaavaisesti kuvan ulkopuolelle :D
Tänään on kulunut about kaksi litraa inkivääriteetä ja eiköhän kulu vielä vähintään toiset kaksi.

Olin suunnitellut kuvaushommia näille parille vapaapäivälleni, mutta ne typistyivät nyt sitten sohvan ja vedenkeittimen välissä toteutettaviksi. Kas näin, olkaa hyvät, varmasti erittäin kiinnostavia kuvia teehetkestäni!Nyt alan hetkeksi perehtyä Netflixin tarjontaan.

Tervettä ja pirtsakkaa viikonloppua sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.