Heippa, 2016, olit ihan kiva!

21.12.2016

Edellisen postauksen hengessä pitää mainita pari ilonaihetta kuluneilta päiviltä: Nasolin. Se tunne, kun toinen korva poksahti eilen hetkeksi auki (ehkä vielä jonain päivänä ihan pysyvästi...?) Kodeiini Tehokas yskänlääke. Pehmeät nenäliinat. Muut blogit, joita on kerrankin ollut aikaa selailla. Downshiftaajat - miten olen tämänkin missannut!?

Myös se on hymyilyttänyt vielä pitkään jälkeenkin päin, kun pari päivää sitten otin Pojan kyytiin ajellakseni ottamaan kuvan kauniista lähijoesta (joka ei sitten ollutkaan kaunis - siellä oli ruma vesikeli, vaikka meidän pihassamme oli täysi talvi), taka-ajatuksenani saada hänet torkahtamaan hetkeksi. Uni tuli - ja ensimmäinen asia, mitä hän herättyään ja silmänsä avattuaan kysyi oli: "Saitko sä äiti kuvan otettua?" 

Sohvanpohjalla on ollut aikaa myös käydä läpi kuvia ja sainkin tehtyä katsauksen kuluneesta vuodesta.

Vuosi oli täynnä elämää.

Vappu oli suuren surun aikaa Koiran poistuttua elämästämme. Noin keskimäärin vuosi on ollut kuitenkin kovin iloinen.

Viime vuonna en tehnyt erityistä uudenvuodenlupausta, mutta toivoin löytäväni "jossain välissä aikaa tehdä edes jotain käsitöitä." Noh, sitä on todellakin löytynyt hetki. Aloitin viime vuonna neulomaan villasukkia, jotka ovat vielä tänäkin päivänä kesken, eli se olisi kyllä voinut mennä vähän paremminkin :D

Pikkuveli täytti kaksi vuotta ja täyttää kohta kolme. Poika täytti neljä. Hurjaa!Tänä vuonna on tullut valokuvattua aika mukavasti. Olen käynyt pari valokuvauskurssia ja suureksi onnekseni aloittanut opiskelun Helsinki Design Schoolissa. Toiveeni ensi vuodelle olisi kartuttaa taitoja ja löytää riittävästi aikaa kuvaamiselle.


Kesällä tuli vietettyä aikaa mökillä, tosin itse en pystynyt olemaan siellä niin paljon kuin olisin toivonut...


Onnistuin kuitenkin viettämään siellä monia onnellisia kesäpäiviä 

Vaikka oman ajan ja yksinolon puute ehtivät kuluneenakin kesänä hetkittäin vähän ahdistaa, tämä kesä oli kuitenkin vähän seesteisempi kuin edeltäjänsä ja oli jotenkin paljon helpompi hengittää.

Mökillä olo oli jo ihan erilaista vuoden vanhempien, vaipattomien ja itsenäisesti ruokailevien pikkumiekkosten kanssa ;)


Kävin Oulussa, Miamissa, New Yorkissa, Lontoossa, Shanghaissa, Chongqingissa, Delhissä, Kantonissa, Naritassa, Nagoyassa, ja Osakassa, joista useimmissa pari kertaa.


Havaitsin, että olen tunkenut aina reissuilta liian paljon kuvia per postaus. Eihän kukaan jaksa selata läpi sellaista kuvamäärää - en meinannut jaksaa edes itse valitessani kuvia näihin kollaaseihin :D

Yritän jatkossa olla maltillisempi. Olisikohan siinä hyvä uudenvuodenlupaus seuraavalle vuodelle..?Valokuvauksen saralla olen ollut tuotteliain luontokuvien osalta...


... se taitaa olla myös helpoin osa-alue.

Ensi vuodelle voisinkin asettaa tavoitteekseni keskittyä tähänastista enemmän ja huolellisemmin henkilökuvaukseen. Ja eläinkuvaukseen, koska se nyt vain on niiin kivaa, etten koskaan saa siitä kyllikseni :)

Vink vink siis kaikille, jotka haluavat kuvia itsestään, jälkikasvustaan, muista läheisistään tai lemmikeistään!


Tulevalle vuodelle toivoisin siis enemmän valokuvaushommia. Lisäksi haaveilen matkasta perheen kesken, jos ei muuta niin vaikkapa laivareissu olisi kiva. Olen myös varovaisesti haaveillut toisesta kissasta - jospa sellainen tupsahtaisi jotenkin luontevasti eteen tässä matkan varrella ♥ Muutaman vuoden päästä haluan myös koiran, mutta sen aika ei ole juuri nyt.

Sen suurempia haaveita minulla ei taida ollakaan - kunhan saisimme vain elää toiveidemme mukaista, rauhallista arkea ♥ (Siis ei kiitos mitään autokatastrofia enää!)


Mistä sinä olet kiitollinen?
Entä mistä haaveilet?

2 kommenttia:

  1. On kyllä aika uskomatonta miten jälleen on vuosi vierähtänyt todella nopeasti. Sinun vuoteen on mahtunut paljon kaikkea... no elämää =D. Ihanaa joulua sinulle ja läheisillesi. Nautitaan tästä ihanasta ajasta yhdessä läheisten kanssa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan hurjaa, miten aika kuluu...! Ja siltä tuntui, että vuoteen mahtui jälleen aika paljon kaikkea... Vaikka tämä vuosi ei edes likimainkaan vetänyt vertoja parille edeltäjälleen tapahtumien määrässä. Todella ruuhkaisia vuosia... Nyt pitää tosiaan yrittää rauhoittua ja nauttia läheisten kanssa olosta <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.