Vapaapäivä

18.11.2016

Ohjelmassa: Ei mitään.

Ei ikävä kyllä edes kuvissa vilahtavaa brownieta, sillä paino oli noussut ja sokerista pitäisi vain jotenkin päästä eroon :( En kyllä tiedä miten, sillä tämä harmaa vuodenaika ei ainakaan siinä varsinaisesti auta.

Jos sulla on vielä lupa syödä brownieta, niin hyvä ohje siihen esim. täällä. (Lisäsin mukaan pari desiä rouhittuja saksanpähkinöitä.)

Minä lähden nyt nauttimaan aamupuuroa mustikoilla... Tosin jos niitä ei löydy pakastimesta, sallinen itselleni edes voisilmän. Sitten pitäisi kerätä voimia (edes lyhyeen) crossarisessioon. Olen lopultakin viisastunut, ja pakotan itseni pitämään kaukomailta palattuani täysin vapaan päivän, jolle en sovi mitään ohjelmaa. Siis yhtään mitään.

Koska yksi yö elämästä on jäänyt taas kokonaan nukkumatta, ja muutenkin kolmen päivän aikana on tullut nukuttua parin yön (lyhyet) unet, ja nekin tunnin, parin välein heräillen, on oltava itselleen armollinen. Pieni liikuntapyrähdys tekisi kuitenkin varmasti vain hyvää. Pari koulujuttua pitäisi myös saada tehtyä, mutta vähitellen, vähitellen...

Kivaa - ja reippaampaa - viikonloppua sulle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.