Nagoya

9.11.2016

Vietin pari päivää Japanin Nagoyassa. Vaikka suuri osa ajasta kuluikin nukkumiseen, ulkoilutin vähän myös kameraa. Jotta ei tulisi taas tungettua ihan järjetöntä kuvaoksennusta, jaan kuvat kahteen postaukseen.

Tässä postauksessa mustavalkoiset kuvat, joita tuli otettua ihan maltillinen määrä.

Kotiin oli tullut poissa ollessani täysi talvi! Lunta on ilmeisesti satanut yhtäjaksoisesti siitä saakka, kun lähdin ja lisää tulee... Se hyvä puoli tässä reissaamisessa on, että heräsin pirteänä (tai noh... uni ei kuitenkaan enää tullut) aamulla viideltä. Nyt puoliltapäivin alkaakin sitten jo vähän väsyttää, eli pikkuisen on vielä kerättävä voimia että jaksaa mennä kaivamaan auton esiin tuolta lumen alta.

En tiedä onko sellaista näin suomalaisena sopivaa sanoa ääneen, mutta en voi sietää lunta. Ja talvea. Ja kylmää. Hrrr. Tässä onkin siis vähän sulattelemista, että se yllätti tänä vuonna näin aikaisin ja näin täysillä.


Kivaa viikkoa, toivottavasti talviset olosuhteet ilahduttavat teitä muita ;)

"A day without laughter is a day wasted."


2 kommenttia:

 1. Voi en kestä, Japani! Toinen matkakuume listalla keikkuva Islannin lisäksi ;) Upeita kuvia! Tuolla ei varmasti kuvauskohteet lopu..
  Lumi tuli tosiaan aika varhain. Nytkö tätä sitten kestää puoli vuotta, ou nouu. Ajoin ensikertaa tuommoisessa sohjossa ja olin lähes varma, että pelti menee ryttyyn, mutta niin vain selvisin, huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japani on kyllä ihana, eivätkä kuvauskohteet tosiaan lopu koskaan! Islanti on vielä itsellänikin haavelistalla :) Nyt vain pitää hetki totutella taas tähän kotimaan viileyteen, hrrr. Hienoa, että selvisit ajelusta ehjin nahoin!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.