Moikka Oulusta

21.11.2016

Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan etenee.

Biothermin kasvoveden tilalle on tullut Mádaran kasvovesi. Samoin tällä hetkellä on käytössä Mádaran silmänympärysvoide (tämä), josta olen tykännyt kovasti.

Koska käytän jauhemaisia mineraalimeikkejä, tarvitsen aina jonkun pohjustustuotteen. Aiemmin käytin mieluiten bareMineralsin Prime Time -primeria, joka oli kyllä ihana, mutta sisältää silikonia. (Esimerkiksi bareMineralsin meikkipohjat ovat kuitenkin täysin luonnollisia!) Primer loppui taannoin ja ostin kokeeksi Zuii´n primerin, joka on osoittautunut aivan ihanaksi :)
(Edit. Pakko vielä lisätä, että tuo Zuii tuntui vähän hintavalta, mutta olen käyttänyt sitä erittäin pihistellen, ja se on kyllä aika riittoisaa. Yksi vajaa painallus pumppupullosta per käyttökerta.)

Myös päivävoide loppui joku aika sitten ja vihdoinkin sain aikaiseksi ostaa tilalle uutta... Olen käyttänyt jonkun aikaa yövoidetta myös päivisin, tosin vuodenaika alkaa olla taas sellainen, että rutikuiva iho ei ole ollut siitä moksiskaan. Nyt päätin kuitenkin testata Laveran Q10 Anti-ageing -voidetta. Se tuleekin tarpeeseen, sillä herätys oli tänään neljältä aamulla ja sen kyllä näkee naamasta :D Lisäksi ostin lopultakin (Herbinan) alumiinittoman deodorantin.

Työ vei tänään Ouluun, ja koska herätys on huomennakin ennen kukonlaulua, pitää yrittää parhaansa mukaan kohentaa olemusta. Siispä savinaamio naamalle, kylpyyn, lehti kouraan ja sitten Downton Abbeyn kautta sateen ropinaa kuunnellen (jep, täällä myös) kauneusunille. Mulla on muuten jäljellä Downton Abbeytä enää muutama jakso, apua! Mitäs sitten...!? Sain kyllä taannoin vinkin The Crown -sarjasta, eli luulenpa antavani sille mahdollisuuden :)

Leppoisaa alkavaa viikkoa 
PS. Asia on mulle niin suuri, että ansaitsisi kyllä ihan oman postauksen, mutta pakko silti hehkuttaa tässä: AUTO ON TULLUT KOTIIN. Se tunne, kun perjantaina soi puhelin ja sieltä kerrottiin auton olevan nyt valmis:  ♥ ♥

Kolme kuukautta siinä meni, mutta nyt on taas oma auto (josta niin kovasti tykkään) alla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.