Isänpäiväviikonloppu

14.11.2016

Sinne se meni. Yhdistetty isänpäivän ja hääpäivän juhlimisviikonloppu. Kivaa oli. Ja mikäs oli viettäessä, kun sai juhlistaa sekä maailman ihaninta aviomiestä, että maailman parasta isää pojillemme. Kiitos.


Isi saa jatkossa juoda kahvinsa tyylikkäästä design-mukista ♥ Perheen pienimmällä oli kyllä pienimuotoisia haasteita malttaa pitää yllätys salaisuutena h-hetkeen asti ;) Lisäksi hoidossa oli leivottu suussa sulavia keksejä ja tarhassa tehty hienot käsikortit. Minun osuuteni oli helppo - Mies oli esittänyt kainon toiveen poikien kuvalla varustetusta hiirimatosta ja sellaisen myös sai.
Poikien yökyläily (suurkiitos osallistuneille ♥) sujui melko lailla toivotusti, vain Pikkuveli oli kaipaillut kotia. Me nautimme ihanan illallisen italialaisessa trattoriassa ja sen jälkeen elokuvissa Bridget Jonesin vauvasta. Leffan jälkeen jo ikävöimme kuitenkin poikia jo ihan hirveästi ♥ Siispä ei kiitos mitään yökyläilyjä piiitkään aikaan :)

Mies sai lauantaina laatuaikaa myös venemessujen muodossa ja sillä aikaa me muut käytiin katsomassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu. Se oli kyllä vähän isommille lapsille suunnattu, mutta Pikkuvelikin (keikan ensikertalainen!) yllätti silti jaksamalla katsoa tapittaa koko elokuvan alusta loppuun. Ensi kerralla valitaan sitten joku pienempien lasten elokuva. Olipa kuitenkin ihana huomata, että pojat ovat jo niin isoja, että voidaan käydä yhdessä leffassa :) Ja onnistuttiin valitsemaan sopivan kevyet elokuvat, että ei joutunut liiaksi kyynelehtimään. Taisin olla ainoa, joka itki Bridget Jonesin lopussa :D Niin, ja Tatua ja Patua ennen esitetyssä Oikotien mainoksessa :D Oonko ainoa, joka itkeä pillittää tätä Veljekset-mainosta...?!?

Sunnuntaina käytiin vielä koko perheen voimin Turun uudessa Hello! American Dinerissa. Aivan ihana 50-luvun tyylinen paikka, jossa niin ruokalista kuin sisustuskin oli onnistunut ihan nappiin! Suosittelen piipahtamaan :)
Toivottavasti sinunkin isänpäiväsi sujui onnellisissa merkeissä 

Kivaa alkanutta viikkoa!2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana viikonloppu teillä olikaan ♥
    Kiitos samoin sinulle kivaa kuluvaa viikkoa :)

    ps. et ole ainoa, jonka kyseinen mainos saa itkemään ;)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.