Mukana geimeissä

25.10.2016

Huiii, kun blogitauko venyi pitkäksi!

Aika ei ole riittänyt taas mihinkään. Ensin en flunssan takia jaksanut tehdä mitään ja sitten, kun olisin lopulta jaksanut, aika ei vain ole riittänyt.

Parin viikon aikana tapahtunutta:

Hurahdin niiden parin edellisen kirjan myötä taas pitkästä aikaa lukemiseen. 

Niin totaalisesti, että kaikki mahdolliset minuutit olen käyttänyt siihen somen sijaan...Työkaveri vinkkasi telkkarisarjasta, josta tuli varteenotettava kilpailija Downton Abbeylle: aivan ihanalta vaikuttava 50-luvulle sijoittuva aussisarja Kotiin takaisin. 

Löytyy Areenasta ja ensimmäinen jakso taitaa olla vielä tämän päivän katsottavissa täällä! Sitten toivoisin vain vähän lisää tunteja vuorokauteen, ehkä tuplat riittäisi. Tuota näytetään nimittäin tunti päivässä, saas nähdä, kuinka kauan pysyn matkassa mukana... :D

Flunssa meni. Nuha jäi.

Hain lopulta apteekista "sarvikuonon", kun ystävä uhkasi, että jos en tee sitä itse, hän tulee ja huuhtelee nenäni omin käsin :D Tänään se pääsee ensimmäistä kertaa testiin. Lisäksi hain parin antibioottikuurin jälkihoidoksi Precosaa, sillä kuulin, että jos suolisto on normaalissa kunnossa, yhdestä antibioottikuurista palautuminen takaisin normaaliksi kestää puoli vuotta (ja jos huonossa, niin kolme vuotta...) Jospa näillä konsteilla saisi olon jälleen normaaliksi. Nuhan lisäksi vaivaa nimittäin pohjaton väsymys, joka voi tosin johtua myös vuodenajasta ja (t)yövalvomisista.

Pikkuveljen jalkapohjasta poistettiin lasinsiru.

Tuli vessan lattialle särkyneestä, pienestä hajuvesinäytteestä. Äidin vika siis :(

Pojan nenään "joutui" D-vitamiinipastilli.

Käytiin näyttämässä lääkärissä, ei saatu ulos. Ehkä tulee itsestään, ehkä ei. Seurataan tilannetta. (Toim. huom. Tämähän taisi olla vain ajan kysymys...)

Saatiin LOPULTAKIN korjaamosta sijaisauto autoni pitkäksi venyneen (a slight understatement...) korjauksen ajaksi.

Iso kivi vierähti sydämeltä - elämä helpottui tuhatkertaisesti. Ollaan vuokrattu kolmeen otteeseen vuokra-auto. Ja nekin rahat olisin mieluusti käyttänyt johonkin enemmän iloa tuottavaan... Elokuinen (!) postaus "autoinsidentistä" täällä.

Lisäksi kuluneiden parin viikon aikana olisi pitänyt tehdä kouluhommia.

En ole tehnyt. Niitä siis ohjelmassa huomenna ja torstaina, sillä loppuviikolla on koulua.


Tällä hetkellä luen yhtä aikaa kahta kirjaa, molemmat vaikuttavat hyviltä. Mieleni tekisikin juuri nyt tarttua toiseen, ehkä tuohon Gabaldonin Muukalaiseen, jonka taannoin jostain bongasin.

Tai sitten KonMariin ;) Koska minäkin haluaisin kaaoksemme hallintaan, ja että mulla olisi "aikaa nauttia omasta hiljaisesta tilastani, jossa jopa ilma tuntuu raittiilta ja puhtaalta, aikaa istua, juoda yrttiteetä ja ajatella päivääni." Että "katson ympärilleni ja katseeni osuu maalaukseen, jonka kerran ostin ulkomailta ja joka on minulle erityisen rakas. Ja näen nurkassa maljakon, jossa on leikkokukkia. Tila, jossa asun, ei ole iso, mutta sitä kaunistavat vain sellaiset esineet, jotka puhuttelevat minua. Elämäntyylini tuottaa minulle iloa."

Siinäpä sitä, tavoitetta.

Nyt en kuitenkaan tartu kirjaan, vaan sen sijaan yritän katsoa edes puoli tuntia sitä Kotiin takaisin, että ehtisin katsoa toisenkin jakson ennen kuin se poistuu. Sitten koululäksyjen pariin.


Kivaa viikon jatkoa!


PS. Sarvikuonokokemukset ovat kovin tervetulleita, jos sellaisia löytyy!?! :)

PPS. Kuvituskuvina kuvia kotoa, viimeisiltä valoisilta syyspäiviltä. Nyt täällä sataakin lunta, hrrr...!

6 kommenttia:

 1. Kannattaa mitata asteen tarkkuudella sopiva veden lämpötila sarvikuonoon, jotta jatkossakin kokemus säilyy miellyttävältä sama pätee myös suolan mittasuhteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei suurkiitos vinkistä :) Olenpa siis tarkkana sen kanssa. Kokeilu jäikin huomiseen (the story of my life...), sillä pettymyksekseni meillä ei ollutkaan kaapissa oikeanlaista suolaa (= hienoa merisuolaa) :( Nyyh. Tänään käydään kaupassa ja huomenna sitten uusi yritys!

   Poista
 2. Välillä elämä pitää meitä kiireisenä ja silloin blogiin tulee pakostakin taukoa. Vaan täällä me lukijat ollaa, eikä karata minnekään =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No semmoista se tosiaan on :) Ihana kuulla ♥

   Poista
 3. Sinulle on blogissani tunnustus ^_^

  https://elinalappalainen.blogspot.fi/2016/11/blogitunnustus-ja-talven-ensimmainen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Yritänpäs ensi tilassa vastata!

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.