Voimistelurenkaat

30.9.2016

Terveiset sohvanpohjalta!

Hengailen täällä vanhan toverini poskiontelontulehduksen kera. Lääkäri oletti sen tulleen viimekuisen flunssan jälkitautina ja varmaan niin, sillä nuha ei ole tässä välissä kyllä edes parantunutkaan. Tämä on varmasti aiheuttanut myös viime viikkoina vaivanneen ihan megalomaanisen väsymyksen.

Kolmas päivä antibioottikuuria (nyyh, en tykkää syödä niitä) ja muita troppeja alkaa kyllä jo vaikuttaa, mutta vielä on toinen puoli päästä ihan tukossa. Korva on lukossa ja päähän koskee, mutta se lievittyi onneksi buranalla.

Jos kuulo ei oikein toimikaan, niin näkökyky sentään onneksi vielä. Onkin ollut aikaa käydä kuvia läpi tässä lepäillessä. Samoin seurailla Downton Abbeytä. (Pari kirjaakin odottaisi kovasti lukemista, mutta niihin en oikein ole jaksanut keskittyä.)

Kuvien joukosta löytyivät nämä kuvat, jotka on pitänyt Pojan synttäreistä lähtien laittaa tänne. Noh, vielä onneksi ehtii... :D Nimittäin voimistelurenkaat!

Ajateltiin Miehen kanssa, että mikäs sen sopivampi synttärilahja meidän Pojalle, kuin tällaiset :) Hän kun on kovin kiinnostunut kiipeilystä (if U know what I mean... kiipeää siis ihan joka paikkaan) ja kaikesta muustakin liikunnallisesta.

Ja hittihän nämä ovat olleet! Muksahduksia on tullut, mutta suuremmilta haavereilta ollaan vältytty (*kop kop*). Myös Pikkuveli "tekee temppuja", eli roikkuu ja keikkuu näissä mielellään.

Tilattiin renkaat täältä Suomen Voimistelutuotteen sivuilta ja ne tulivat parissa päivässä postitse (luonnollisestihan oltiin viime tipassa liikenteessä).
Pakko muuten jakaa samalla kuva, johon törmäsin jossain somessa (en ikävä kyllä muista lähdettä). Pätee niin voimistelurengastreenailuun, kuin kaikkeen muuhunkin tässä elämässä:Haastan sinut kokeilemaan lähiaikoina (sovitaanko että vaikkapa vielä tämän vuoden puolella) jotain, mitä et ole ennen tehnyt. Lupaan itse tehdä saman.


Rohkeaa viikon jatkoa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.