Synttärit Nalle Puh -kakkuineen

14.9.2016

Tulin huikkaamaan, että täällä ollaan hengissä!

Olin pari päivää ilman Lightroomia (hui, oli kamalaa) ja nyt kun sain sen taas käyttöön, olen uhrannut kaiken liikenevän ajan (ihan kirjaimellisesti joka minuutin!) valokuvauksen (ja kuvankäsittelyn) opiskeluun. Inspiraatio on tällä hetkellä ihan hurja :)

Pojan lauantaiset synttärijuhlat sujuivat hienosti. Oli niin ihanaa juhlia rakasta pikkumiestä rakkaiden läheisten kanssa - lämmin kiitos vaan kaikille osanottajille ♥

Muutenkin elämässä on tällä hetkellä jotenkin hurjan positiivinen vire, kovasta työtahdista (juuri parhaillaankin teen lähtöä töihin) ja kaikesta härdellistä huolimatta. On tuntunut siltä, että tapahtuu oikeita asioita oikeaan aikaan.

Elämään on tullut viime vuosina juuri oikeaan aikaan kovin tärkeältä tuntuvia ihmisiä. Kohtaamisia, joilla on varmasti tarkoitus. Lisäksi opiskelu tuntuu niin oikealta ja innostavalta, että hetkittäin tunnen pakahtuvani.

Alla muutama kuva lauantailta, kivaa tosiaan oli ja päivänsankari oli hurjan onnellinen.


Nyt vähän lounasta massuun ja töihin!

Kivaa viikkoa! ♥


PS. Synttäripoika oli toivonut jo kuukausia sitten Nalle Puh -kakkua, ja käsistään kätevä puolisonihan sitten sellaisen loihti :) Täytteenä muun muassa omia pensasmustikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.