Omia lemppariblogejani

9.9.2016

Ajattelinpa listata teidän muidenkin iloksi joitakuita aivan ihania blogeja, joita tykkään lueskella.

Ainakin osa on jo listattu blogiin (löytyy sivun oikeasta reunasta Näitä seuraan -linkistä), mutta matkan varrella on tullut jo paljon lisää seurattavia, jotka ovat vielä päivittämättä sinne...

Kaikki mitä rakastin
Eeva Kolun blogi oli ihan mieletön, ja yksi ensimmäisistä, joita aloin seurata. Vieläkin tykkään käydä lueskelemassa vanhoja tekstejä, ja onneksi on tullut myös harvakseltaan joitain tuoreempia kirjoituksia. Tämä painii mielestäni ihan omassa blogisarjassaan, vaikea pistää paremmaksi.

www.eevakolu.fi

Aamu omenatarhassa
Herkkiä kuvia ja idyllistä tunnelmaa 20-luvun hurmaavassa puutalossa omenapuutarhoineen. Tämä taitava valokuvaaja-Anna olisi ehkä oma bloggaaja- ja valokuvaajaidolini, jos olisi pakko nimetä vain yksi :) Blogissa taitavat olla juuri meneillään muutoksen tuulet ja jäänkin mielenkiinnolla odottamaan mitä jatkossa seuraa.

Chocochili
Vegaaniruokablogi, jonka bongasin vastikään. Hurjasti herkkuja, joita tekisi mieli testailla, esim. nämä "suklaa"-tunnisteella löytyvät.

Naturally Ella
Hurmaava terveys-/vegaaniruokablogi. Aivan ihania herkkuja, joita haluan ehdottomasti kokeilla, esimerkiksi nämä Peanut butter buckeye -pallerot. Nam!

http://naturallyella.com

Karkkipäivä
Voi varmaan sanoa, että useimmille, jos ei jopa kaikille tuttu blogiklassikko :) Myös yksi ekoista, joita joskus männävuosina aloin lukea. Kattava ja monipuolinen kauneusblogi, jossa mukana asiaa mm. terveydestä ja matkailusta. Blogin suosio perustuu varmasti pitkälti (perusteellisuuden lisäksi) kirjoittaja-Sannin persoonaan. Täytyy myöntää, että useimmiten, jos aion tehdä jonkun kosmetiikkahankinnan, käyn tsekkaamassa mitä Sanni on asiasta kirjoittanut :) Olen siirtymässä vähitellen (= sitä mukaa, kun vanhat tuotteet loppuvat) luonnonkosmetiikkaan ja Karkkipäivästä löytyy ihan mielettömästi tietoa juuri luonnonkosmetiikasta.

I´d rather hair you now
Hiusaiheinen kampaaja-Meerin blogi. Täältä on löytynyt paljon ihania hiustuote- ja kampausvinkkejä. Söpöjä, luonnollisia hiustyylejä ja -värejä! Haluaisin itsekin päästä joskus Meerin käsittelyyn, taitaa tosin olla aika kiireinen daami.

LA Madde
Los Angelesissä asuvan, valokuvaavan ja nykyisin lentoemäntänä työskentelevän Marikan tyylikäs blogi, jonka löysin joskus pari vuotta sitten. Kauniita kuvia ja kivoja juttuja mm. lentoemännän työstä Amerikassa.

Tuulta ja tyrskyjä
Ihanan Anskun ihana blogi, jossa kauniita valokuvia ja hurmaavia merimaisemia höystettynä viisailla ajatuksilla elämästä.

Haaveena hyvä kuva
Katinkan ihastuttava blogi, jota olen myös seurannut jo vähän pidempään. Valokuvaus- ja veneilyasiaa ja niin ihastuttavia kuvia! Tuottelias bloggaaja, aiheita majakoista matkailuun, niin kesällä kuin talvella. Onnea Katinkalle 200 000 lukukerran saavuttamisesta ♥

Taikasaappaat
Viisaan Helin blogi, josta tulee levollinen fiilis. Olen seurannut jo pidempään erityisesti lapsiperhe-aiheen ja myös ruokavinkkien perässä. Nyttemmin olen lukenut suurella kiinnostuksella myös yrittäjyyskuvioista.

Lisäksi luen aktiivisesti mm. Stellan blogia (taitava kirjoittaja ja ihan mieletön valokuvaaja!), punavuorelaisblogi Viiskulmaa, Uudenkuun Emilian blogia, Vihervaaran Annaa, ja vastikään löysin (vähän myöhäisherännäisenä - blogihan on ollut suosittu jo pitkään) myös Vilma P:n blogin (hyvinvointia ja tyylikkäitä kuvia).

Hyviä blogeja olisi kyllä vaikka millä mitalla, harmi kun ei aika riitä kaikkien ihanien seuraamiseen! Mainittujen lisäksi on kuitenkin monia muitakin, joita seuraan aktiivisesti - lähes päivittäin - mutta poimin tähän nyt viime aikoina tiuhimmin päivittyneitä. Pitää tehdä jatko-osa jossain vaiheessa :D

Olivatko nämä sinulle tuttuja?

Mistä blogeista sinä tykkäät?



10 kommenttia:

  1. Voi kiitokset Nunu ihastuttavista sanoistasi! Ja listaltasi löytyi uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia joihin pitää käydä ehdottomasti tutustumassa =).Ihanaa alkavaa viikonloppua <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Ja kiitos samoin, ihanaa viikonloppua! ♥

      Poista
  2. Kiitos Nunu! Viisas ja levollinen, juuri noita sanoja tarvitsin tähän hetkeen. Listallasi oli monta minulle tuntematonta blogia, täytyykin käydä tutustumassa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri ne sanat tulivat ensiksi mieleen - onpa hyvä jos tulivat tarpeeseen :)

      Kiitos samoin, kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Kiitos Nunu <3 <3 Selvisi itsellekin jotain uutta jos mun blogia voi pitää klassikkona :) Ihanasti ja kauniisti kirjoitettu kuvaus, toi hymyn huulille :)

    Eeva Kolu on kyllä huikea ja todellakin omassa sarjassaan <3

    Mukavaa viikonloppua toivotellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no kyllä todellakin voi pitää klassikkona :)

      Kiva kun kommentoit ja kiitos samoin, mukavaa viikonloppua! ♥

      Poista
  4. Kiitos Nunu, miten ihanasti kirjoitettu <3

    Kaunista viikonloppua täältä omenatarhasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ♥ ja samoin, ihanaa viikonloppua! :)

      Poista
  5. Voi kiitos sinulle Nunu ihanista sanoistasi ♥
    Listalta löytyi lukuisia uusia tuttavuuksia, joten lähdenkin tästä tutustumaan niihin :)
    Terkkuja täältä tuulisesta Kaunissaaresta ja ihanaa viikonlopun jatkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, ihanaa viikonlopun jatkoa ♥ Jäänkin odottelemaan kuvia :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.