Kantonin kujilla

26.9.2016

Holahola ja kivaa uutta viikkoa!

Nyt sitten ne Kantonin kujien kuvat.

12 faktaa Kantonista -postauksessa ei tainnut tulla mainittua, että Etelä-Kiina on suomalaisen näkökulmasta paitsi kovin eksoottinen, myös KUUMA..?! Reissuni aikana lämpötila keikkui siellä palmujen katveessa koko ajan 30c:n paremmalla puolella.

Kiina tuntuu meikäläisestä eksoottiselta myös muuten, kuin lämpönsä puolesta. Valtava ihmismäärä hätkähdyttää joka kerta. Kiinalaiset eivät ole niin korrekteja kuin vaikkapa japanilaiset, ja ovatkin melkoisia tungeksijoita. Kainompi suomalainen saattaa yhtäkkiä huomata olevansa jonon hännillä.

Vessa on yleensä vain reikä lattiassa ja omat paperit pitää muistaa ottaa mukaan. Käsienpesumahdollisuus on myös harvinaista ylellisyyttä ja saippuasta voi useimmiten vain unelmoida. Käsisaippualle on kyllä telineet olemassa, mutta en ole tainnut kertaakaan bongata itse saippuaa. Äläkä ylläty, jos pestessäsi käsiä ravintolassa vessakäynnin jälkeen viereisessä lavuaarissa pestään koiran pyllyä :D


Kujilta voi ostaa mitä mielenkiintoisempia herkkuja...


... vai mitä sanot, maistuisivatko torakat välipalaksi?Kaduilla vietetään niin vapaa-aikaa...... kuin paiskitaan töitäkin.
Siinäpä niitä! Vähän erilaisia katunäkymiä kuin täällä meillä päin :)PS. Täältä voit katsastaa muita Kiina-aiheisia postauksia esim. Chongqingista, Shanghaista tai kielimuurista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.