Intiassa kuukin on kuumempi

3.9.2016

Vai kummempi...? Varmasti sitä myös.

Anyway, terkkusia uskomattomasta Intiasta. Joku ehkä muistaa Delhin kauneimmat kädet -kirjavinkkipostauksen. Noh, Intiahan on juuri sellainen, kuin kirjassa kuvaillaan. Kaoottinen, meluisa, kuuma, likainen, värikäs... Olen vieraillut Intiassa useammassa paikassa ja monta monituista kertaa, ja kaikissa on ollut aika samankaltainen meininki.

Yksin en (ainakaan enää) lähtisi kaduille haahuilemaan. Tällä kertaa en lähtenyt edes kaduille, räpsin vain mukavasti kuvia taksin ikkunasta matkalla ostarille. Siellä pyörähdettiin ruokakaupassa, syömässä (siis tämä ruoka... t a i v a a l l i s t a) ja hieronnassa. Mulla ei yllättäen mennyt niin kuin Strömsössä, sillä maksukorttini oli vanhentunut kuun vaihteessa (onneksi en siis ollut yksin liikenteessä...) Taksikuskikin möksähti, kun tultiin reippaasti myöhässä, mutta olemus muuttui heti rennommaksi, kun luvattiin maksaa vähän enemmän kuin oltiin sovittu.

Viime Intian-keikasta oli jo vähän aikaa, niin olin jotenkin unohtanut, miten, hmm, hankalaa kaikki aina on. Mutta eksoottista ja välillä ihan rentouttavaakin - ainakin huoneessa kirjaa lueskellessa.

Käväisin ensin yrittämässä sitä uima-altaalla (josta nuo pari palmukuvaa), mutta ei siellä pystynyt paistumaan - olen tullut vanhaksi.


"Horn Please, Keep Distance."
(Huomatkaa kainalossa matkustava vauveli.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.