Hiusturbaani ja Mádara Colour and Shine -shampoo

22.9.2016


No nyt on ihan pakko vinkata teille muillekin hiusturbaanista, jonka bongasin Ostolakossa -blogista :D


Laitan aina hiustenpesun jälkeen päähäni turbaanin, joten luonnollisesti tämä innovaatio sai välittömästi huomioni ;)

Esimerkiksi hotellien pyyhkeet ovat yleensä tosi isoja ja muhkeita, ja niistä on hankala vääntää turbaania (itse väännän sen silti joka kerta, vaikka viritys ei kauan päässä pysyisikään). Tämä pääsikin mukaan Kiinan reissulle ja heti kokeiluun... Hyvin toimi! Sen lisäksi, että hiukset kuivuivat nopsasti siellä sisällä, itse turbaani kuivui nopeasti yön aikana takaisin laukkuun pakattavaksi.

Näitä saa varmaan vähän sieltä sun täältä, minä hain omani Jyskistä, jossa ne olivat tarjouksessa: 10e / 2kpl. Vähän piti haeskella, mutta takanurkasta sitten kylppärikamoista löytyivät.
Eikös ole ihanan tyytyväisen näköinen turbaanin käyttäjä :D

Ja turbaanista toiseen tukka-aiheeseen...

Olen jo pidempään pyrkinyt syömään mahdollisimman puhtaasti, siis mahdollisimman vähän keinotekoisia lisäaineita. Tässä matkan varrella olenkin vähitellen havahtunut miettimään sitä, minkä kemikaalimäärän hieron ihooni!

Mitä enemmän olen asiaa miettinyt, sitä vahvemmin olen alkanut haluta vähentää käyttämieni kemikaalien määrää - niin sisäisesti kuin ulkoisesti nautittuja. Vähitellen kypsyikin päätös siirtymisestä kokonaan luonnonmukaiseen kosmetiikkaan - sitä mukaa, kun vanhat purnukat loppuvat.

Shampoo oli ensimmäinen, joka pääsi loppumaan. Olen kuullut viime aikoina paljon hyvää Mádarasta, joten se valikoitui ensimmäiseksi merkiksi, jota kokeilen. Tilasin netistä Colour and Shine -shampoon. Tilasin muuten kotimaisesta verkkokaupasta - Englannista olisin saanut pari euroa halvemmalla, mutta päätin petrata tässäkin hommassa ja olla jatkossa vähän valveutuneempi sen suhteen, että pennoset menisivät kotimaahan.

Colour and Shine on nyt testattu ja voin kertoa, että oli oikein positiivinen yllätys! Sopi hyvin kuiville ja karheille hiuksilleni :)


Luulen, että voiteiden ja pesuaineiden (poislukien kasvojenpuhdistusaine) korvaaminen ei tule olemaan lainkaan hankalaa. Sen sijaan hiusten muotoilutuotteiden suhteen olen hivenen epäileväinen...

Mutta askel kerrallaan :)


Tähän päättyi tämänkertainen lifestyle -osio :D


Kivaa viikon jatkoa ♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.