Shitty, shitty week, joka loppua kohti koheni

26.8.2016

Mulla on ollut ihan hirveä viikko.

Autostani petti sunnuntaina kotipihassa käsijarru, se syöksyi kivien ympäröimään kukkapenkkiin ja meni täysin säpäleiksi. Korjaus kestää arviolta kuukauden-puolitoista (jep, luit oikein).

Tapahtumasta on aiheutunut jumalatonta säätämistä, stressiä ja tukku harmaita hiuksia (en pääse julkisilla kulkuvälineillä töihin). Kun tähän yhdistelmään lisää kahdeksan aikaista aamua (aikaisia työvuoroja ja neljän herätyksiä), lasten hoitoon viemiset ja hakemiset, sekä vuokra-autohässäkkää, täytyy sanoa, että nyt on takki aika tyhjä. Itse asiassa totaalisen tyhjä. Onnellistahan tässä on kuitenkin se, että kellekään ihmiselle ei käynyt mitään. Hetkittäin ajattelen, että ehkä suojelusenkeli kävi tuuppaamassa auton rinteeseen puoli tuntia ennen kuin muu perhe ajoi mökkireissulta kotipihaan.

Nyt alkaa pahin stressi helpottaa. Ensi viikko on sumplittu ja siitä selvitään yhdellä autolla. Seuraavaa ei ihan vielä mietitä... Ja ilokseni tänään alkoi lopultakin koulu (senhän mainitsin aiemmin täällä), jossa oli juuri niin ihanaa ja inspiroivaa, kun olin ajatellutkin.

Nyt illan ohjelmassa on sauna ja tämä:Sohvannurkka. (Meillä on uusi (( = käytettynä ostettu)) sohva, siitä lisää jossain vaiheessa...) Ja Downton Abbey tai joku kiva leffa.


Kivaa ja turvallista viikonloppua sulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.